مهدی عباسیان گفت: لیست متقاضیانی که در خواست پنل خورشیدی داشته اند تهیه و برای انجام مراحل خریداری ارسال شده است.
او می گوید: این پنل ها (سامانه ها) قابلیت تولید ۱۰۰ وات برق را دارا بوده و روشنایی حداقل پنج شعله لامپ کم مصرف، شارژ چراغ قوه و گوشی همراه را تأمین خواهد کرد.
به گفته رئیس اداره عمران و امور زیربنایی اداره کل امور عشایر استان، تنها ۱۰ درصد قیمت تمام شده پنل ها توسط عشایر پرداخت و مابقی آن از سوی دولت تأمین اعتبار می شود.
عباسیان آثار زیست محیطی اجرای استفاده از پنل های خورشیدی را بسیار ارزشمند دانست و گفت: با گسترش استفاده از انرژی های نو، شاهد کاهش آثار مخرب استفاده از سوخت های فسیلی باشیم.
او می گوید: وزن کم، قابل حمل بودن و نصب آسان از مهمترین مزایای این پنل ها است که این مزیت به مصرف کننده کمک می کند تا بدون نیاز به متخصص، به راحتی خود بتواند این سیستم خورشیدی را نصب و از آن استفاده کند.
به گفته عباسیان، پارسال هزار پنل خورشیدی به عشایر استان اختصاص یافته بود که ۶۰۰ دستگاه آن واگذار شده و ۴۰۰ دستگاه دیگر در فصل بهار امسال بین عشایر توزیع می شود.
۷۰ هزار تن در قالب بیش از ۱۱ هزار و ۱۲۰ خانوار از جمعیت ۷۱۳ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد عشایر هستند که این میزان جمعیت از ۶ ایل بومی، ۲ طایفه قشقایی، ۱۶ تیره، ۱۸۱ طایفه و بیش از یک هزار و ۱۱۰ تش (اولاد) شکل گرفته است.