سید مصطفی هاشمی گفت: این طرح در راستای اجرای برنامههای وزارت صنعت معدن و تجارت و سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، اجرا میشود.
او گفت: این طرح در فازهای مختلف و بر اساس برنامه زمانی اجرا میشود که در مرحله نخست آن، افزایش ظرفیت واحدهای فعال مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی استان که با ظرفیت کمتر از ۵۰ درصد فعالیت میکنند در برنامه قرار دارد.
به گفته هاشمی، طرح فعال سازی ظرفیت واحدهای صنعتی با رویکرد افزایش میزان بهره وری و استفادهی بهینه از منابع زیرساختی وسرمایه گذاریهای صورت گرفته توسط بخش خصوصی در واحدهای تولیدی و صنعتی عملیاتی میشود..
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس گفت: طرح فعال سازی ظرفیت تولید واحدهای صنعتی در دو بخش باز فعال سازی واحدهای راکد و کمک به افزایش ظرفیت واحدهای نیمه فعال اجرایی میشود.
او گفت: با استفاده از ظرفیتهای موجود در بخشهای خصوصی و دولتی نظیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، بانکها و موسسات مالی و اعتباری و نیز استفاده از توان علمی و تجربی خبرگان بخش صنعت و شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، سرمایه گذاران جدید و مشاوران صنعتی عملیاتی میشود.
هاشمی، هدایت سرمایه گذاران جدید و کمک به جذب شرکای جدید جهت استفاده از زیرساختهای آماده به کار در واحدهای راکد، تعیین تکلیف واحدهای راکدی که در تملک بانک ها، ادارات و نهادها ویا اشخاص ثالث قراردارند، رفع مشکلات واحدهای راکد با دستگاهها و نهادهای خدمات رسان، کمک به بازسازی و نوسازی ماشین آلات و دستگاههای فرسوده واحدهای راکد و کمک به حل مشکلات حقوقی و رفع اختلاف شرکا را از مهمترین عناوین اقداماتی برشمرد که در بخش احیای واحدهای راکد انجام میشود..
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس به مهترین برنامهها در بخش افزایش ظرفیت تولید واحدهای صنعتی نیز اشاره و گفت: در این زمینه برنامههایی نظیر کمک به تامین مواد اولیه مورد نیاز واحدها به صورت تجمعی با هدف کاهش هزینه تمام شده، حمایت از ارتقاء تکنولوژی و بهینه کردن خطوط تولید، تکمیل حلقه مفقوده زنجیره ارزش تولید از مرحله تامین مواد اولیه تا مرحله خدمات پس از فروش، کمک به توسعه بازار محصولات از طریق حمایت از برند سازی و انجام اقدامات لازم با رویکرد حضور محصولات تولیدی در بازارهای خارجی، کمک به تامین مالی واحدها به شیوههای جمعی و شیوه تامین مالی زنجیره تامین، ارائه خدمات مشاوره تخصصی جهت رفع مشکلات درون بنگاهی و شبکه سازی بین بنگاهها بر اساس مدل توسعه خوشهای و نظام مبادلات پیمانکاری فرعی از جمله مهمترین این برنامه در این بخش است.
هاشمی گفتک به منظور اجرای این طرح کارگروه استانی متشکل از سازمان صنعت معدن و تجارت و شرکت شهرکهای صنعتی استان فارس و نماینده استانداری تشکیل شده، که در این کارگروه آخرین فهرست واحدهایی زیر ظرفیت ۵۰ درصد، پس از پایش و شناسایی توسط مدیران شهرکهای صنعتی، مشاوران و کلینیکهای صنعتی در اختیار کارگروه قرار میگیرد و این واحدها توسط کارگروه استان امتیازبندی میشوند و آنهایی که بالاترین امتیاز را کسب میکنند در اولویت قرارمی گیرند.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس گفت: در این زمینه سامانهای نیز راه اندازی و واحدهای مشمول طرح در سامانه ثبت میشوند.
هاشمی گفت: اجرای طرح فعال سازی ظرفیت تولید واحدهای صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی استان بتواند زمینه مناسبی برای ارتقای تولید و افزایش اشتغال پایدار فراهم کند.