اکبر خدری گفت: تعمیر ۱۹ کیلومتر از خطوط انتقال آب کشاورزی با ۲ میلیارد ریال اعتبار و مشتمل بر ۱۰ مرحله عملیات اجرایی و تعمیر و تعویض دریچه های تخلیه کننده مصنوعی با ۱۵ میلیارد ریال اعتبار از مهمترین طرح های اجرا شده پارسال تاکنون در سد کوثر بوده است.
او می گوید: خرید و نصب شیرآلات سوله های کشاورزی با پنج میلیارد ریال اعتبار ،لایه روبی و اصلاح کانال های دشت لیشتر با ۱۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری،ساخت و نصب درب های فلزی ورودی تونل ها با پنج میلیارد ریال اعتبار،انجام عملیات اجرایی روشنایی محل دکل با سه میلیارد ریال و تعمیرات ساختمان اداری با سه میلیارد و ۴۸۰ میلیون ریال اعتبار از دیگر طرح های اجرا شده پارسال تاکنون در این سد است.
به گفته مدیر بهرهبرداری و نگهداری سد کوثر گچساران، امسال نیز برای تعمیر و تجهیز بخش های مورد نیاز این سد برنامه ریزی شده و عملیات اجرایی آنان پس از تخصیص اعتبار آغاز می شود.
خدری می گوید: همچنین طرح آبرسانی به شهرهای دهدشت، سوق ، لنده و چرام از سد کوثر در دست اجراست که بر اساس برنامه ریزی قرار است این طرح مهم تا پایان سال ۱۴۰۲ بهره برداری شود.
او گفت: سد کوثر یک سد مهم و استراتژیک است که آب بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب کشور را تامین میکند.
به گفته مدیر بهرهبرداری و نگهداری سد کوثر گچساران، این سد آب آشامیدنی ۲۰ شهر و ۲ هزار روستا در استان های جنوبی کشور شامل کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، خوزستان، هرمزگان و فارس را تأمین می کند.
شهرستان ۱۲۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.