آقای ساداتی نژاد گفت: بعد از حذف ارز ترجیحی و حذف یارانه تعلق گرفته به کالاهای مشمول آن، قطعا تغییر قیمتها را خواهیم داشت، اما این افزایش قیمتها برای مردم جبران میشود. حتی به دنبال این هستیم که به سمت کالا برگ برای جبران حرکت کنیم، اما این فرآیند زمان بر است و تا زمانی که زیرساختهای تخصیص کالابرگ فراهم شود، واریز یارانه نقدی تا دو ماه صورت میگیرد.
به گفته او، تخصیص ارز ترجیحی تاکنون بهره وری را در صنعت تولید غذا و دام و طیور به ورطه نابودی برده است و درخواست صنعتگران و تولیدکنندگان از ما نیز همین حذف ارز ترجیحی بوده است.
او گفت: گرانی کالاها به دلایلی است؛ افزایشهای قانونی، افزایش دستمزد، انرژی و تورم. این موارد سبب افزایش قیمت در حوزه غذا شده است. همچنین خشکسالی، کمبود غذا و بحران ایجاد شده در اوکراین سبب شده تا قیمت کالاها در حوزه کشاورزی بین ۳۵ تا ۶۰ درصد و در حوزه اقلام روغنی تا ۸۰ درصد افزایش قیمت داشته باشند.
آقای ساداتی نژاد گفت: یارانه نان و دارو حذف نمیشود. یارانه آرد صنف و صنعت نیز در زمان حذف ارز ترجیحی و جبران آن برای مردم، افزایش قیمت این کالاها نیز جبران خواهد شد. تمهیداتی نیز برای سرمایه در گردش تولیدکنندگان و مرغداران ترتیب داده شده و با بانک مرکزی نیز همفکریهای لازم صورت گرفته است.
واقعا چقدر بدبخت هستیم که سران کشورمون فقط به فکر خودشون هستند نه مردم