عضو هیئت مدیره ادواری انجمن مهندسی دریایی ایران گفت: استفاده از سرمایه‌های خرد و محلی و استفاده از ظرفیت‌های مردمی نقش بسیار موثری در تحقق اقتصاد دریا محور در کشور دارد.

 باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری -  پیمان مسعود زاده عضو هیئت مدیره ادواری انجمن مهندسی دریایی ایران در برنامه رادیو اقتصاد با بیان اینکه ۱۳ ماه از ابلاغ سیاست‌های کلی دریا محور  می‌گذرد گفت: هر فردی که با مزیت‌های دریا محور اشنا باشد متوجه می‌شد که این سیاست نقطه عطفی در تاریخ است و می‌تواند از تمامی مشکلات گره گشایی کند.

وی ادامه داد: بحث توسعه صنعت دریایی در حوزه ساخت شناور‌ها از سال ۸۹ شروع شده که با وجوه اداره شده در طول ۲۵ سال گذشته باعث شده که صنعت دریایی متحول شد.

مسعود زاده بیان کرد: در حال حاضر در حوزه سواحل مکران تمرکز بسیار زیادی صورت گرفته، اما آن چیزی که ابلاغ شد حق مطلب را ادا کرده است و برای هر سه قوه تعیین و تکلیف شده و از تعابیر سیاست‌های تمدن ساز استفاده شده است.

 عضو هیئت مدیره ادواری انجمن مهندسی دریایی ایران اظهار کرد: در بند ۹ سیاست‌های کلی حمایت از سرمایه گذاران بومی و محلی تاکید بسیار زیادی شده که اقتصاد را به مردم بسپاریم چراکه اقتصاد‌های خرد و محلی نقش بسیار موثری در رونق اقتصاد یک کشور دارد.

او یادآور شد: در طی ۱۰ سال گذشته میزان سرمایه گذاری و مشارکت‌های منطقه‌ای در حوزه دریایی کشور رشد بسیار زیادی داشته  به طوری که در طی این مدت دو برابر نرخ رشد اقتصادی کشور باشد بدون شک تحقق این مهم نیازمند سرمایه‌گذاری‌های بیرونی و مشارکت منطقه‌ای است.

برچسب ها: حمل ونقل ، بنادر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار