آغاز ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی

رئیس بسیج رسانه خراسان رضوی از آغاز ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی با حضور مسئولان استانی و شهری خبرداد.

مهدی شاد گفت: جشنواره رسانه‌ای ابوذر تجلی مساله‌شناسی و مساله‌فهمی است، حضور اصحاب رسانه در این جشنواره حرکتی رو به جلو است و مطالبه‌گری رسانه‌ها اتفاق مبارکی است. ما نیز خود را خادم آن صاحب قلمی می‌دانیم که در این مسیر گام بر می‌دارند.

او گفت:  تمام همت و جهد جشنواره ابوذر برای این است که توجه‌ها به سمت مسائلی معطوف شود که بار مشکلاتش روی زمین باقی مانده است.

جشنواره ابوذر باید ابوذرپروری کند

فاطمه سهامی دبیر ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی گفت: در جشنواره امسال ۲ هدف را دنبال می‌کنیم که شاید کمی متفاوت باشد. یکی از آن اهداف که سعی کردیم در محور‌های جشنواره گنجانده شود، موضوع پیوند زدن شبکه مسائل استان با محور‌های جشنواره است. دغدغه دوم این بود که ابوذر باید ابوذرپروری کند و این مهم نیز باید در مسیر جشنواره رخ بدهد، در این رابطه ۲ برنامه را آماده کردیم که یکی از آن‌ها برگزاری همایش‌های دوماهانه‌های گام است که باعث تداوم مسیر جشنواره می‌شود. موضوع بعدی تولیدات مستمر اینترنتی است که در قالب تلویزیون اینترنتی ارائه خواهد شد.

او گفت: امسال ۲ بخش ویژه در جشنواره تعریف شده است. یکی از آن‌ها بخش برنامه‌سازی در فضای مجازی است، به این معنا که برند خاصی در فضای مجازی ارسال اثر داشته باشد و برند برنامه داوری شود. موضوع بعدی توجه به پرونده‌های ویژه‌ای است که در رسانه‌های مختلف دنبال می‌شود؛ به این معنا که خبرنگاری که پیگیرانه تولید اثر دارد، تولیدات او بررسی و در بخش خود داوری می‌شود.

دبیر ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی گفت: امسال در شبکه‌های اجتماعی و ارتباطی امکان ارسال اثر به جشنواره وجود ندارد.

بازسازی انقلابی فرهنگ و رسانه لازمه تاب‌آوری رسانه‌ای در برابر دشمن

هاشم غیاثی فرمانده سپاه امام رضا (ع) گفت: یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که رهبر انقلاب به آن اشاره داشتند، ضرورت خروج از محاصره تبلیغاتی و بازسازی انقلابی رسانه است. انقلاب اسلامی ایران به عنوان رویکردی جدید در مدل حکمرانی و در تعریف انسان و زیست انسانی همواره در معرض هجوم رسانه‌ای جهت به انزوا کشیده شدن قرار گرفته است.


بیشتر بخوانید


او گفت: تولید اندیشه و پشتوانه‌سازی‌های علمی رمز موفقیت در مسیر اقدامات رسانه‌ای است، فعالان رسانه باید در شبکه فعال که عمود و محور آن معارف دینی و انقلابی است، اقدام جبهه‌ای روشنگرانه و آفندی داشته باشند. بازسازی فرهنگ و رسانه نیز با تکیه بر عقلانیت ارتقای سواد رسانه‌ای، هم‌افزایی نخبگان، توجه به سنت‌ها، اجتناب از موازی‌کاری و سرمایه‌گذاری همراه با شفافیت اقتصادی قابل دست‌یابی است.

فرمانده سپاه امام رضا (ع) گفت: رسانه‌های فعال همانقدر که باید رفتار ایجابی و همسو نسبت به رویش‌ها داشته باشند، باید مطالبه‌گر و دادخواه نیز باشند. شرط نداشتن مخرج مشترک با دشمن این است که مبنا و افق حرکت مطالبه‌گری تحقق نتیجه و حل مساله ذیل انقلاب اسلامی باشد.

رسانه‌ها اخبار حذف ارز ترجیحی را با ظرافت به مردم منتقل کنند

محسن داوری فرماندار مشهد گفت: طرح حذف ارز ترجیحی موضوع مهمی است که این روز‌ها دولت در حال تصمیم‌گیری در مورد آن است. در مورد این موضوع انتظار می‌رود رسانه‌ها با ظرافت و هوشمندانه مطالب را از افراد مطلع دریافت کنند و به خوبی به جامعه هدف منتقل کنند.

او گفت: اتفاق مهمی در کشور ما رخ داد و معماری انقلاب را ایجاد کرد. پس از آن چندین تصمیم مهم گرفته شد که یکی از آن تشکیل بسیج بود که مادام در حال بهره بردن از آن هستیم. یکی دیگر از بخش‌های مهم جامعه نیز رسانه است.

فرماندار مشهد گفت: امروز در دنیا اتفاقی افتاده که احتمال بروز قحطی را در پی دارد، لازم است در این مسیر از وابستگی‌ها کم کنیم. یکی از مواردی که امروز می‌تواند وابستگی را کم کند، طرح حذف ارز ترجیحی موضوع مهمی است که این روز‌ها در حال تصمیم‌گیری است.

داوری گفت: انتظار می‌رود که رسانه‌ها بصیرانه و هوشمندانه مطلب را از افراد مطلع دریافت و به خوبی به جامعه هدف منتقل کنند. اگر به خوبی این شرایط را مدیریت کنیم، قطعا موفق می‌شویم. این کار بسیار ظرافت دارد و اگر دقت نشود، می‌تواند تهدیدی برای کشور باشد. اصحاب رسانه باید از کسانی که مطلع هستند، ابعاد این مساله را جویا شوند و جامعه را به گونه‌ای اقناع کنند که این پروژه به خوبی در کشور اجرا شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.