باقلا یکی از غنیترین منابع فیبر و پروتئین در میان مواد غذایی است. بهطوریکه فشار خون و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. این گیاه در تقویت عضلات، کاهش التهابها و افزایش سیستم ایمنی بدن موثر است.
این گیاه در سیزده به درها و همچنین شبهای سرد زمستان به همراه لبو به صورت داغ پخته و به فروش میرسد. همچنین سبزی پلو با ماهی به همراه باقالی پخته میشود که یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی ها به ویژه در شبهای نوروز محسوب می شود.
حالا با فرا رسیدن فصل اردیبهشت، کشاورزان در روستای حاجیکلا صنم در شهرستان قائمشهر استان مازندران اقدام به برداشت باقلا از مزارع خود کردند.
شهروند خبرنگار ما فیلمی ارسال کرده است که مشاهده میکنید.
منبع: شکرالله حاجی- مازندران
بیشتر بخوانید: