کوین بریت درباره شخصیت طالب زاده گفت: اولین دیدار من با طالب زاده در سال ۲۰۱۳ در کنفرانسی که خود طالب زاده از برگزار کنندگان اصلی آن بود شکل گرفت؛ اولین و آخرین دیدار من با طالب زاده خیلی در ذهنم پررنگ است.
اولین تصویری که از اولین دیدارم با طالب زاده در خاطرم هست این است که با خودم گفتم طالب زاده یک آمریکایی است که از ایران به اینجا سفر کرده، زیرا که اطلاعات او درباره فرهنگ و تحولات روز آمریکا و جهان اطلاعاتی پخته و عالی بود.
در ادامه مراسم مجید شاهحسینی پژوهشگر و مدرس حوزه سینما و از دوستان نزدیک زنده یاد نادر طالب زاده است به سخنرانی درباره شخصیت ایشان پرداخت.
شاهحسینی گفت: طالب زاده فراتر از مرزهای جغرافیایی فعالیت میکرد، در زمانی با فراتر رفتن از این مرزها به سراغ آمریکا و اروپا رفت.
طالب زاده همهی مخالفان غربی را به ایران آورد و همه از اینکه نادر این افراد بزرگ را به ایران آورده و در زیر یک سقف جمع کرده بود تعجب میکردند؛ جای سوال بود که طالب زاده چه اعتباری داشته که شخصیتهای بزرگ بین المللی دعوت او را قبول میکردند.
به گفته شاهحسینی، فرسودگیها و فرسایشهای پس از انقلاب نه تنها روحیه انقلابی گری را در نادر کمرنگ نکرد بلکه هرچه جلوتر رفتیم او انقلابیتر و امیدوارتر شد.
زنده یاد نادر طالبزاده، هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون در نهم اردیبهشت بر اثر نارسایی قلبی درگذشت.