استاندار سیستان و بلوچستان گفت: کمبود تجهیزات پزشکی و نبود پزشک به ویژه در مناطق روستایی و مراکز درمانی سبب شده مردم به خدمات بهداشتی و درمانی دسترسی عادلانه نداشته باشند.

حسین مدرس خیابانی در شورای سلامت استان به مناسبت هفته سلامت گفت: تقویت زیرساخت‌ها، تکمیل پروژه‌های بهداشتی و درمانی، تکمیل کادر درمان پزشک متخصص و ماندگاری پزشکان غیربومی تامین دارو و تجهیزات پزشکی و ارتقای آگاهی و فرهنگ‌سازی در حوزه سلامت مهمترین اولویت‌ها برای تحول در حوزه سلامت و درمان است.

استاندار گفت: اولویت خدمات رسانی گروه‌های جهادی و خیرین سلامت ارائه خدمات پزشکی و پیراپزشکی در مناطق محروم سیستان و بلوچستان باشد.

وی افزود: با توجه به فرمایشات رهبری مبنی بر نبود بن بست و محدودیت در کار گروه‌های جهادی و تاکید و گفتمان دولت بر استفاده از ظرفیت ارزشمند و گروه‌های جهادی، دانشگاه‌های علوم پزشکی و دستگاه‌های اجرایی نیز این گروه‌ها را پشتیبانی و حمایت کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: توزیع درآمد استان در بخش‌های مختلف اعم از زیرساخت‌ها، نیروی انسانی و تجهیزات و دارو تدوین شود تا تخصیص اعتبارات و استفاده از توان گروه‌های جهادی در حوزه سلامت بر اساس این سند برنامه‌ریزی شود.

مدرس خیابانی سرانه تخت بیمارستانی در استان را کمتر از متوسط کشوری اعلام کرد و گفت: کمبود تجهیزات پزشکی و نبود پزشک به ویژه در مناطق روستایی و مراکز درمانی سبب شده مردم به خدمات بهداشتی و درمانی دسترسی عادلانه نداشته باشند که انتظار می‌رود این شکاف در زیرساخت‌ها و تجهیزات پزشکی علاوه بر حمایت وزارت بهداشت با استفاده از ظرفیت نهاد‌های انقلابی و مردمی، گروه‌های جهادی و خیرین سلامت مرتفع شود.

او گفت: شورای سلامت استان باید محلی برای هماهنگی بین بخشی دستگاه‌های متولی دارای وظایف ذاتی در حوزه سلامت در راستای ارتقای سلامت جامعه باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار