این را آقای میرتاج الدینی نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، به نقل از رئیس سازمان هدفمندی یارانه ها گفته.
پس از راه اندازی این سامانه و ثبت نام افراد، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاعاتشان را بررسی می کند.
وزیر تعاون دیروز گفت که اطلاعات جامعه را از خزانه کل کشور، بانک مرکزی، بیمه و صندوقهای بازنشستگی دریافت میکند.
به گفته آقای عبدالملکی، دولت برای دهک بندی کل گردش مالی و درآمد خانواده، جریان مالی، حقوق و سود بانکی را در نظر می گیرد.
او اضافه کرد که سازمان هدفمندی یارانهها و وزارت کار تمام درآمد و دارایی خانواده با فرزندان را ملاک قرار میدهد.
این گفته با انتقادهایی از نمایندگان مجلس هم رو به رو شده؛ نمایندگان می گویند چنین معیارهایی برای حذف افراد از دهک های یارانه بگیر، مشکلاتی دارد و شفاف نیست.
خانم قاسم پور نماینده تهران در نشست علنی امروز مجلس گفت که درآمد فرزندان را نباید به عنوان درآمد سرپرست خانواده حساب کرد و این شاخص، غلط است.
او گفت: بسیاری از دختران و پسرانی که ازدواج نکرده اند، درآمدشان را برای تشکیل خانواده کسب می کنند.
با این حال به گفته آقای میرتاج الدینی نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، وزیر تعاون هفته آینده برای بررسی نحوه ثبت نام جاماندگان از دریافت یارانه و تعیین معیارها و شاخص های حذف یارانه ها به این کمیسیون دعوت می شود.
براین اساس در روزهای آتی کیفیت، شرایط و وب سایت ثبت نام از افراد متقاضی دریافت یارانه و افراد جامانده از طریق رسانههای جمعی و یا پایگاه اطلاع رسانی سازمان هدفمندسازی یارانهها به آدرس اینترنتی www.hadafmandi.ir اعلام میشود.
پس از ثبت نام از سرپرستان نیز بررسیهای لازم انجام میشود و در صورت واجد شرایط بودن، ثبت نام کننده مانند سایر مشمولین، یارانه مرحله ۱۳۶-۱۳۵ (اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۱) را دریافت خواهد کرد.
همچنین هموطنان میتوانند برای پاسخگویی به عدم واریز کمک معیشتی اردیبهشت امسال و اعتراض به دهک بندیهای اعلام شده به وب سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به آدرس اینترنتی hemayat.mcls.gov.ir مراجعه و یا با شماره ۰۲۱-۶۳۶۹ تماس بگیرند.
در صورت پذیرش اعتراض عدم واریز یارانه مرحله ۱۳۵ و ۱۳۶ اعلام شده برای سرپرست خانوار جبران خواهد شد.