در حال حاضر نان غنی شده، در سراسر کشور در دسترس مردم قرار دارد.

کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: در کشور ما کم خونی و کمبود آهن از مشکلات تغذیه‌ای شایع است. به طوری که کم خونی در حدود یک پنجم کودکان ۶ ساله، نوجوانان و مادران باردار و یک سوم کودکان ۲۳-۱۵ ماهه گزارش شده است.

افروز پیش بین گفت: از آنجایی که در کشور ما، نان غذای اصلی مردم به شمار می‌رود و به طور روزانه مصرف می‌شود، انتخاب خوبی برای افزودن مواد مغذی مانند آهن و اسید فولیک است. در حال حاضر نان غنی شده شامل نان لواش، تافتون و بربری، در سراسر کشور در دسترس مردم قرار دارد.

او گفت: بنابراین با مصرف منظم و روزانه نان غنی شده با آهن و اسیدفولیک، می‌توان از عوارض ناشی از کمبود آهن پیشگیری کرد و همه افراد حتی مبتلایان به تالاسمی نیز بدون به خطر افتادن سلامتی می‌توانند از نان غنی شده استفاده کنند. اگرچه استفاده از مکمل‌های آهن و اسیدفولیک مغایرتی با مصرف نان غنی شده ندارد.

کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: در غنی سازی آرد با آهن و اسیدفولیک، افزودن مواد مغذی هیچ تاثیری بر طعم، بو، مزه، رنگ و ظاهر نان ندارد.

او گفت: در دوران بارداری، چون نیاز به آهن بسیار بالاست، علاوه بر مصرف نان غنی شده، باید مصرف مکمل آهن مطابق با توصیه‌های وزارت بهداشت معادل روزانه یک قرص سولفات فرو از شروع هفته ۱۶ بارداری تا ۳ ماه پس از زایمان ادامه یابد.

برچسب ها: نان غنی شده ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار