علیاکبر مویدی گفت : فعالیت کاروانها از امروز (دوشنبه) در استان کرمانشاه آغاز شده و قرار است این کاروانها ظرف یکی دو روز به تمامی شهرستانهای استان سرکشی کرده و ضمن انتقال یافتههای جدید تحقیقاتی، در جریان مسائل و مشکلات روز کشاورزان قرار بگیرند تا برای رفع این مشکلات اقدامات پژوهشی انجام شود.
به گفته رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی کشور مدیران ترویج شش استان کشور در کاروانهای ارتقای بهره وری کشاورزی در کرمانشاه حضور دارند این کاروانها در همه استانهای کشور راه خواهند افتاد.
بخش کشاورزی به عنوان حوزهای مهم در بحث امنیت غذایی است با توجه به تغییر اقلیم رخ داده در کشور و نیاز کشور به رسیدن به خودکفایی در تولیدات بخش کشاورزی در راستای دستیابی به امنیت غذایی باید در جهت افزایش بهره وری در بخش کشاورزی تلاش کنیم.
نباید بگذاریم نتایج تحقیقات بخش کشاورزی روی کاغذ بماند، بلکه باید نتایج این تحقیقات را در عرصههای کشاورزی وارد کنیم.
کشاورزان کشور هم اکنون سالانه بالغ بر ۱۲۵ میلیون تن تولیدات دارند، با سمت و سو دادن کشاورزی به سمت کشاورزی دانش بنیان میتوانیم در جهت افزایش تولیدات بخش کشاورزی گامهای مهمی برداریم.
حدود ۱۷۰۰ محقق بخش کشاورزی در کشور فعالیت دارند این محققان و متخصصان در ۲۰ موسسه تحقیقاتی کشور در حال انجام کارهای پژوهشی در حوزه کشاورزی هستند.
همه باید تلاش کنیم از تمام ظرفیتهای موجود در حوزههای مختلف بخش کشاورزی در استانهای مختلف شامل بدنه وزارت جهاد کشاورزی، بهرهبرداران، محققان و کارشناسان این حوزه بهره ببریم.
درخواست راه اندازی شبکه اختصاصی کشاورزی از سوی وزیر کشاورزی به رئیس سازمان صداو سیما ارائه شده و امیدواریم با راه اندازی این شبکه برای ۴.۸ میلیون نفر کشاورز کشور شاهد رخدادهای خوبی در حوزه ترویج یافتههای جدید تحقیقاتی در بخش کشاورزی باشیم .
قرار است این کاروانها به همه استانها سر زده و یافتههای جدید تحقیقاتی را سر مزرعه در اختیار کشاورزان قرار دهند.