برداشت نوبرانه زردآلو و قیسی طلایی از ۴۲۴ هکتار باغ‌های شهرستان کاشان آغاز شد.

مدیر جهاد کشاورزی کاشان گفت: میانگین برداشت این میوه بهاری ۱۰ تن در هکتار است و پیش بینی می‌شود امسال حدود چهار هزارتن زردآلو و قیسی از باغ‌های این شهرستان برداشت شود.

رضا مظلومی می گوید با برداشت زرد آلو و قیصی افزون بر ۲۰۰ میلیارد تومان عاید کشاورزان کاشانی می‌شود.

برخورداری کاشان از آب قنوات، هوای گرم و خاک مساعد و موقعیت جغرافیایی از دلایل کیفیت عالی محصولات باغی این شهرستان و زودرس بودن آن‌ها است. 

از گوشت این میوه محصولاتی مانند پوره زردآلو، کمپوت، شربت غلیظ و لواشک و مربا تهیه می‌شود. قیسی دارای خواص ضد اسهال، ویتامین‌های A، B، C، مس و برای درمان بیماری سیروز و بیماری‌های کبدی بسیار موثر است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.