حسین مدرس خیابانی در نشست بررسی طرحهای محیط زیستی سیستان و بلوچستان گفت: با نگاه راهبردی بلند مدت، اشتغال در شهرستان تفتان ایجاد شود و پیوست پروژهها نیز قرار گیرد و هنرستان معدن و مجتمع فنی حرفهای باید برای تربیت نیروی انسانی متخصص ایجاد شود. اولین شمش طلای معدن شهرستان تفتان تا یک سال دیگر ساخته میشود و هماکنون بیش ۳۰۰ نفر در این معدن مشغول به کار هستند.
او گفت:اگر میخواهیم قاچاق سوخت در استان نباشد باید کمک کنیم تا تولید در شهرستانها رونق یابد، و مدیران باید به سراغ سرمایهگذاران بروند و نیازهای آنان را در همه حوزه تولید و سرمایهگذاری از جمله دریافت مجوزها پیگیری کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با حمایت از سرمایهگذاران کلان در سیستان و بلوچستان برای سرمایهگذاری، زمینه ترغیب برای ورود سرمایههای خرد نیز فراهم میشود. میز خدمت میدانی باید در حوزه هر شهرستان برای پیگیری روند اجرای پروژهای و درخواست سرمایهگذاران تشکیل شود. در حوزه چابهار باید مرکز بینالمللی آموزش زیست محیطی جنوب شرق راهاندازی و در کشور معرفی شود.
مدرس خیابانی با اشاره به ایجاد نمایشگاه و همایش تولیدات دانش بنیان با هدف کمک به مردم برای سازگاری با تغییرات اقلیمی، گفت: ضرورت دارد تا ایدههای نو را به محصول تبدیل کرده و بر سر سفرههای مردم بیاوریم.
او گفت: بیش از ۲۰۰ مرغداری برای تامین مرغ مورد نیاز در سطح استان در حال ساخت است و مدل توسعه باید سرمایهگذاری در مشاغل کوتاه مدت و بلند مدت باشد، زیرا به هم وابسته هستند.
مدرس خیابانی گفت:در راستای استفاده از نیروی انسانی بومی، پیمانکاران بیرونی که در پروژههای عمرانی استان فعالیت دارند، باید ۸۰ درصد جوانان استان را در اجرای طرحهای عمرانی به کار بگیرند.
میرشکاری مدیرکل حفاظت محیط زیست استان نیز در این نشست اعلام آمادگی کرد تا با نگاه مثبت به سرمایهگذران تا پایان خردادماه امسال استعلام پروژهها و طرحهای درخواستی متقاضیان را مجدداً بررسی کند و گفت:در راستای کمک به اشتغال، نتیجه ۹۷ درصد استعلامها برای شروع سرمایهگذاری با نگاه مثبت اعلام شده است.