به گفته مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان همدان این استان قطب شوری و ترشیجات کشور بوده و بیشترین پراکنش این صنایع تبدیلی در شهرستانهای بهار و ملایر است.
حسن محمدی افزود: برخی از این واحدهای صنعتی ۴۰ تا ۵۰ میلیارد تومان برای واحد خود سرمایهگذاری کرده اند و در حال حاضر برای طرح توسعه یکی از واحدها ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.
هم اکنون ۳ واحد سردخانه سیر با ظرفیت ۱۰ هزار تن در استان همدان در دست احداث بوده که هر یک از واحدهای دارای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی بوده که از این سه واحد یک واحد در مریانج و دو واحد در شهرستان بهار مستقر است.
سالانه ۶۰۰۰ تن سیر فرآوری شده از استان همدان به صورت سیر ترشی و سیر سفید و مروارید فرآوری به عراق و اقلیم کردستان صادر میشود.