جعفر صبوری پور گفت: این تسهیلات با هدف حمایت از واحدهای تولیدی و از طریق ثبت نام متقاضیان در سامانه سیتا و تایید و معرفی واجدین شرایط از طریق جهاد کشاورزی شهرستان به بانک کشاورزی اجرایی میشود.
به گفته معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، با توجه به اینکه منابع این اعتبار به صورت شناور در سطح کشور است از این رو تسریع در ثبت نام و تایید متقاضیان میتواند سهم استان را از این منابع بیشتر کند.
او گفت: درخصوص تسهیلات طرحهای کوچک دام روستایی و عشایری و واحدهای تکثیر و پرورش آبزیان بعد از ثبت نام متقاضی در سامانه سیتا و تایید و معرفی جهاد کشاورزی شهرستان به بانک کشاورزی تا سقف ۲ میلیارد ریال کارت اعتباری برای خرید نهادههای دامی از عاملین عرضه کننده نهایی دامی صادر خواهد شد.
او گفت: متقاضیانی که قبلا از اعتبارات دامدار کارت مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال را دریافت کرده اند میتوانند ما به التفاوت تا مبلغ ۲ هزار میلیون ریال را مجدد درخواست و در سامانه سیتا ثبت نام کنند.
صبوری پور گفت: در خصوص گاوداریهای شیری صنعتی، طیور گوشتی، غیر گوشتی و شتر مرغ با درخواست مبلغ بیش از دو میلیارد ریال بعد از تایید و معرفی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان به بانک عامل، تسهیلات مورد نظر به نام متقاضی به سامانه بازارگاه واریز خواهد شد؛ این تسهیلات ۵۰ درصد کل هزینه سرمایه در گردش مربوطه خواهد بود.
معاون جهاد کشاورزی استان فارس گفت: پذیرش مستندات قابل ارائه به بانک برای دام روستایی و عشایری همان روال تسهیلات دامدار کارت خواهد بود، ولی درخصوص طرحهای صنعتی دام و طیور بارگذاری پروانه بهره برداری بایستی در سامانه سیتا انجام گیرد.
این مقام مسئول با بیان اینکه مبنای تعیین مبلغ تسهیلات برای هر متقاضی با رعایت مفاد ابلاغیه کتبی از سوی معاونت برنامه ریزی اقتصادی میسر خواهد بود، گفت: به ازای هر راس گاو شیری صنعتی ۳۲ میلیون ریال، سایر دامهای سنگین غیر صنعتی و گاو شیری ۲۱ میلیون ریال، هر راس دام سبک ۳میلیون ۹۰۰ هزار ریال، به ازای هر قطعه مرغ گوشتی ۷۱۰ هزار ریال و به ازای هر قطعه مرغ غیر گوشتی، تخمگذار و مادر نیز۴۳۰ هزار ریال تسهیلات پرداخت خواهد شد.
او گفت: در صورت داشتن هرگونه سوال مدیریت امور سرمایه گذاری سازمان و مدیریتهای جهاد کشاورزی شهرستان پاسخگو خواهند بود.