مجتبی دهقان پور در نشست تخصصی بررسی مسائل و مشکلات صنعت دام، طیور و آبزیان که در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه بین المللی این صنعت در شیراز برگزار شده بود، گفت: معتقد هستیم که امروز آنچه که میتواند برتری در واحدهای تولیدی ایجاد کند دانش و اطلاعات است.
این مقام مسئول گفت: شرکتها آخرین یافتههای تحقیقاتی و علمی خودشان را در نمایشگاه معرفی میکنند که ما هم به عنوان بخشی از دولت باید فناوریها و دانش مرتبط با حوزههای تولیدی را پیگیری و تصحیح کنیم، این یکی از رویکردهایی است که دنبال میکنیم.
او گفت: ۱۴۳ شرکت در نمایشگاه مذکور حضور داشته اند که اعتقاد دارم اگر حتی تعداد اندکی از این شرکتها بتوانند با بخش اجرا و تولید مرتبط شوند و خدمات خود را ترویج دهند، میتوانیم باعث کاهش هزینه تولید و افزایش تولید محصول بشویم، در این صورت میتوانیم بگویم که نمایشگاه داری اثر بخشی است.
او با بیان اینکه سعی خواهیم کرد از ظرفیت شرکتهای که در این نمایشگاه حضور دارند استفاده کنیم، گفت: ما در بخش دولتی توان مادی محدودی داریم، اما بایستی از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کنیم.
به گفته این مقام مسئول، بر اساس تمهیداتی که در نظر گرفته شده سعی میکنیم شرکتهایی که واقعا حرفی برای گفتن دارند و از نوآوری و فناوریهایی برخوردارند که میتواند باعث تحول در بخش کشاورزی شود برای برگزاری کلاسهای آموزشی بهره بگیریم؛ این بهترین گزینه است.
دهقان پور گفت: در سازمان جهاد کشاورزی طرحی تحت عنوان طرح افزایش ضریب نفوذ دانش طراحی کرده ایم که در سطح وزارتخانه و سازمان تات در حال پیگیری آن هستیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از رایزنی با هیاتهای تجاری دو کشور عراق و قطر در حاشیه برگزاری نمایشگاه خبر داد و گفت: هیات عراقی اعلام کردند که به طور مشخص در بحث دریافت محصولات لبنی و مسائل مرتبط با شیر و فرآوردههای آن آمادگی این را دارند که بازارهای هدف را برای تولیدکنندگان استان فارس باز کنند.
او به بحث صادرات دام براساس رایزنی با طرف قطری نیز پرداخت و گفت: اعلام آمادگی کردیم که حاضر هستیم در سال صد هزار راس دام را از استان فارس تامین و ارسال کنیم؛ این یک فرصت بسیار خوبی است برای تولیدکننده ما تا بتواند تولیدات خود را با قیمت بالاتری عرضه کند.