سردار جمال سلمانی در جلسه هماهنگی رزمایش مستقل نذیر ۱۴۰۱ گفت: پلیس بر این فضا نظارت کامل دارد و تاکنون نیز توانسته جرائم بسیاری را کشف و با متخلفان برخورد کند.
سلمانی گفت: تمایل روزافزون به استفاده از فناوری های پیشرفته از جمله رایانه و اینترنت در کنار فرصت هایی که ایجاد می کند، میتواند تهدیدات امنیتی و اجتماعی را نیز با خود به همراه داشته باشد و به نوعی شرایط و بستر مساعدی برای ظهور جرایم سایبری به وجود آورد.
به گفته سلمانی، فضای مجازی اگر مدیریت نشود می تواند خطرات زیادی را به همراه داشته باشد، می توان مدعی شد متاسفانه فضای مجازی آثار تخریبی زیادی از خود در جامعه امروزی به جا گذاشته است.
جانشین فرمانده انتظامی کرمانشاه گفت: آسیب های اخلاقی، مشکلات فرهنگی، مزاحمت های مختلف، کلاهبرداری های اینترنتی و ... تنها نمونه هایی از آسیی هایی است که در فضای مجازی شهروندان را تهدید می کند.
سلمانی گفت: امروز پلیس با استفاده از فناوری های نوینی که در عرصه نرم افزارهای تخصصی در اختیار دارد، می تواند در پشگیری از وقوع اینگونه جرایم نقش موثری ایفا کند، کما اینکه تاکنون نیز اقدامات گسترده ای هم در بحث پیشگیری و هم در بحث مقابله با جرائم فضای مجازی انجام داده است.
به گفته سلمانی، با توجه به گستردگی فضای مجازی، اینترنت و شبکه های اجتماعی و طیف وسیعی از اقشار مردم که از آن استفاده می کنند، می توان گفت اهمیت اقدامات پیشگیرانه پلیس فتا دست کمی از عملیات های فیزیکی ماموران انتظامی ندارد.
پلیس برای تأمین امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات و حفظ هویت ملی و دینی وارزشهای انسانی، حفظ حریم خصوصی و آزادی مشروع، تمام راهکارهای لازم را به کار گرفته است.