اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی عصر امروز سهشنبه در جلسهای به ریاست آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی، که سه ساعت و نیم به طول انجامید، سند تحول این شورا را به تصویب نهایی رساندند.
سند تحول شورایعالی انقلاب فرهنگی در طی ۲۰ جلسه کارگروه کارشناسی تدوین شده بود و اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی نیز برای بررسی و تصویب آن ۷ جلسه وقت صرف کردند.
این سند که در قالب ۴ فصل به تصویب نهایی رسیده است، در درجه اول به مسیر فعالیت شورا انسجام میبخشد و در وهله بعدی مناسبات بین این شورا با قوای سه گانه و دستگاههای اجرایی را به شکل مشخص و روشن تدبیر و ساماندهی میکند.
این سند با نگاهی دقیق به ظرفیتهای روز حوزه فرهنگ و ملاحظاتی که در زمینههای مختلف فرهنگی وجود دارد و با درکی عمیق از شرایط فرهنگی و اجتماعی کشور، متاثر از فنآوریهای جدید، فرامحلی شدن فرهنگ و ارتباطات جهانی تسهیل شده، تدوین شده است. همچنین تمام ابعاد علوم و فنآوریهای نوین از جمله کوآنتوم، هوش مصنوعی، ظرفیتهای فنآوریهای رقومی و همه دامنههای جدید حوزه علم و دانش در هدفگذاریهای این سند مورد توجه قرار گرفته است.
بر اساس این سند عرصههای ماموریتی شورایعالی انقلاب فرهنگی در ۹ حوزه تدوین و تبیین شده است. ساختار جدید دبیرخانه شورا هم به گونهای طراحی شده که بتواند راهبری، نظارت، ارزیابی، رصد و پیگیری اجرای مصوبات ستاد را به شکل موثر دنبال کند.
مطابق ظرفیتهای در نظر گرفته شده، آثار این سند در حوزه علم و فنآوری و فرهنگ میتواند در یک مقطع ۵ ساله به منصه ظهور برسد.
آخرین دستور جلسه امروز شورایعالی انقلاب فرهنگی مروری بر مصوبات این شورا در موضوع سنجش و پذیرش دانشجو بود.
اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی بر اساس کار کارشناسی مفصلی که از سوی دبیرخانه شورا و در کمیسیون آموزشی ستاد نقشه جامع علمی کشور و نیز خود این ستاد با حضور وزرای مربوطه، رئیس سازمان سنجش و مسئولان سایر دستگاههای مرتبط، در مدت ۲۵ جلسه درباره کنکور انجام شده است، تلاش کردهاند در روش جدید سنجش و پذیرش دانشجو، نقش معناداری به تحصیلات دانشآموزان و نظام آموزش و پرورش کشور بدهند.
بر این اساس، روش فعلی کنکور که به نوعی همه سوابق و زحمات تحصیلی ۱۲ ساله دانشآموزان را نادیده گرفته و باعث رقم خوردن سرنوشت آنان در یک آزمون ۴ ساعته میشود، به تدریج و در مدت ۴ سال به شکلی اصلاح خواهد شد که تحصیلات دانشآموزان، به ویژه سه سال آخر دبیرستان، در سنجش و پذیرش آنان در دانشگاه، سهم ۶۰ درصدی خواهد داشت و سهم کنکور از ۱۰۰ درصد فعلی به ۴۰ درصد کاهش خواهد یافت.
نظر به تعیین تکلیف موضوع کنکور در سند نقشه جامع علمی کشور در یک اصل مستقل و نیز بحثهای تکمیلی در جلسه امروز برای نحوه اجرایی شدن این اصل، مقرر شد روشهای اجرایی این اصل در جلسه بعدی شورا مورد بحث قرار گیرد.
شما با اینکارتان امید را از این ۲ گروه افراد میگیرید ، شما برای نمرات سال تحصیلی تاثیر مثبت قائل شوید و یا آنکه حق انتخاب را به دانش آموز بدهید که آیا نمرات سال تحصیلی برایش محاسبه شود یا خیر
پنجره ی جدیدی برای تخلف و رانت و فساد باز کردین، اسمشو گذاشتین سند تحول.