ابراهیم عزیزی در نشستی با حضور اعضای کمیسیون انرژی مجلس و جمعی از مدیران وزارت نفت در شرکت گاز استان فارس، با انتقاد از بی توجهیها به ظرفیتهای استان فارس در حوزه انرژی گفت: همزمان با پالایشگاه ستاره خلیج فارس، کلنگ پالایشگاه دوم شیراز نیز به زمین زده شد، اما پالایشگاه خلیج فارس به بهره برداری رسید و کلنگ پالایشگاه شیراز هنوز بر زمین مانده است!
او به ظرفیتهای استان به عنوان عقبه مناطق نفت خیز کشور و لزوم توجه به این عقبه اشاره و گفت: کمیسیون انرژی مجلس باید به این عقبه توجه کند چراکه فارس نقش پشتیبان را از سایر مناطق ایفا میکند، اما از مزایای آن بی بهره است.
عزیزی گفت: به عنوان نمونه منطقه عسلویه یکی از محورهای پرتردد کشور است که هر روزه تلفات سنگینی را در آن شاهد هستیم در حالی که جاده منتهی به آن که از استان فارس میگذرد، بخش اعظمی از نیازهای نفتی کشور را تامین میکند و هیچ توجهی به آن نمیشود.
نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: ۷۵ درصد فراوردههای نفتی فارس امروز از طریق جاده و با تانکر تامین میشود که هر ماه ۷۰ میلیارد تومان تنها هزینه حمل و نقل این فرآوردهها است و سیل، حوادث طبیعی و هر اتفاق غیر مترقبه نیز موجب اختلال در سوخت رسانی میشود لذا باید موضوع خط انتقال فرآورده به استان فارس با جدیت دنبال شود.
عزیزی با انتقاد از بی توجهیها به احداث پالایشگاه دوم شیراز نیز گفت: همزمان با پالایشگاه ستاره خلیج فارس، کلنگ این پالایشگاه به زمین زده شد، اما هنوز کلنگ آن بر زمین مانده است! به راستی این چه عدالت و منطقی است؟ از کمیسیون انرژی مجلس میخواهیم که این موضوعات تعیین تکلیف شود.
نماینده شیراز و زرقان در مجلس به موضوع عدم گازرسانی به برخی روستاها به دلیل مصوبات غلط نیز اشاره کرد و گفت: منطقهای را در شیراز داریم که گاز ندارد در صورتی که سرمای شدید در آن حاکم است و چندین واحد صنعتی نیز آنجا راکد شده است و علی رغم تلاش شرکت گاز فارس، مصوبات غلط دست آنها را برای گازرسانی بسته است. این مصوبات باید به روز شود.
او در پایان به موضوع آب شرب شهرستان شیراز و بی توجهی مسئولان در این رابطه نیز نیز اشاره کرد و گفت: شیراز ۱۶۵ میلیون لیتر مصرف آب دارد که تنها ۳۰ میلیون لیتر از سد درود زن میگیرد و ۱۳۵ میلیون لیتر مکعب از چاههای آب که از حد مجاز گذشته و روی ۱۱۰ پی پی ام است که موجب بسیاری از بیماریها و مشکلات میشود.
عزیزی گفت: ۲ سال است که برای ۱۴ کیلومتر خط انتقال آب میدویم، اما انجام نمیشود و نمیدانیم برای حل و فصل این موضوع، به چه کسی باید متوسل شویم؟