علیرضا راستیار گفت: ارتقاء توسعه فناوری و کارآفرینی در حوزه راهداری و حمل و نقل جادهای از ضرورتهایی است که میبایست به آن پرداخت و نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری فرصتی مغتنم برای تحقق این مهم است.
او گفت: در حوزه حمل و نقل بیش از پیش به تحول با استفاده از توسعه و بهکارگیری نوآوریهای فناورانه احساس میشود که نامگذاری سال ۱۴۰۱ با عنوان "تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین" را باید مغتنم شمرد و برای جهت دادن سیاستهای اجرایی کشور در این راستا تلاش کرد.
راستیار گفت: یکی از مناسبترین فرصتهای عملیاتی سازی و تحقق شعار سال در حوزه راهداری و حمل و نقل جادهای استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان است که در همین راستا از تمامی شرکتهای دانش بنیان، فعالان، پژوهشگران و متخصصانی که صاحب ایده و یا کسب و کاری که قابلیت تجاری سازی در بخشهای راهداری و حمل و نقل جادهای داشته باشد دعوت به همکاری داریم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان فارس با اعلام آمادگی برای استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان در جهت پیشبرد اهداف این بخش گفت: استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان و طرحهای فناورانه میتواند در بخشهای مختلف از جمله فناوریهای هوشمند حمل و نقل عمومی جادهای، توانمند سازی ذینفعان حمل و نقل جاده ای، ایمنی حمل و نقل و مدیریت بحران، بهینه سازی ناوگان جاده ای، پایش هوشمند ناوگان، استقرار نظام لجستیک، روشهای نوین شفاف سازی در حوزه (تبادل کالا، تبادل اطلاعات و تبادلات مالی) وترانزیت کالا و مسافر مورد بهره برداری قرار گیرد.
گفتنی است استان فارس با دارا بودن بیش از ۵۰ هزار کیلومتر راه همسنگ، بیشترین میزان طول راه در مقایسه با سایر استانهای کشور را داراست که این موضوع در کنار قرار گیری در کریدور مرکز به جنوب و شرق به غرب، موقعیت حمل و نقل این استان را خاص و استراتژیک میسازد.