حسینی پور گفت: مهمترین مساله و اولویت اول در طرحهای دریا حفظ جان مردم است و همه مردم و مسئولان باید به شکل ویژه وظایف خود را در این زمینه انجام دهند.
او گفت: در سالهای گذشته دستگاههای دولتی مستقر در سواحل میتوانستند در بخشهای تحت تصرف خود سواحل را مدیریت کنند، اما امسال مسیر ساحلی بسیار طولانی شده است و به شدت نگران غرق شدن افراد هستیم.
به گفته استاندار با وجود همه کارهایی که در سواحل شده است بسیاری از کارهای نکرده هم در ساحل وجود دارد که وزارت کشور باید برای مدیریت آن به استان کمک کند.
طرح سالم سازی دریا از سال۹۱ با هدف کاهش غریق در آبهای ساحلی مازندران آغاز شد و پارسال در۹۱ نقطه ساحلی ۹۰۰ ناجی غریق بکار گرفته شدند، اما امسال با توجه به حجم سواحل آزاد شده و تسهیل در تردد گردشگران، خطر غرق شدن در دریا تهدیدی جدی است.
به گفته استاندار اگرچه سیاست کلی استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی در مدیریت سواحل است تا بخش خصوصی هم برای سواحل هزینه کند هم درآمد داشته باشد، اما هنوز زیرساختهای لازم برای حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی در سواحل فراهم نشده است که وزارت کشور باید به صورت ویژه به این موضوع و پرداخت مطالبات ناجیان غریق نگاه کند.
۳ میلیارد تومان از مطالبات ناجیان غریق که پارسال در طرحهای دریا فعالیت میکردند هنوز پرداخت نشده است.
حسینی پور از محمد عباسی معاون وزیر و رییس سازمان امور اجتماعی کشور که در مراسم آغاز رسمی طرح دریا در چالوس حضور داشت خواست وزارت کشور نسبت به مطالبات ناجیان غریق که بارها و بارها اعلام شده است فکر اساسی کند و اگر ساحل و دریا برای کشور مهم است اجرای طرح دریا نیزنیاز به بودجه دارد که باید تامین شود.
استاندار گفت: کاهش ۵۰ درصدی غریق شعار امسال همه مسئولان باید باشد و هر مازندرانی نیز به عنوان یک ناجی غریق به مسافرانی که قصد بهره گیری از آب دریا دارند نسبت به شنا در مناطق ممنوعه هشدار دهد
او عملکرد رسانه ملی در آزادسازی سواحل را بسیار خوب دانست و افزود: آموزش مردم برای استفاده از دریا و فرهنگ سازی نیز باید در دستور کار نهادهای فرهنگی و اجتماعی باشد.