عباس ابراهیمی در نشست با نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به این که شعار سال حول موضوع نخبگان و به کارگیری آن ها در حل مسائل مهم کشور است، گفت: تصور عمومی بر این است که نخبگان فقط در حوزههای فنی- مهندسی، پزشکی و علوم پایه حضور دارند؛ اما بانک اطلاعاتی موجود نشان میدهد که در دو حوزه نخبگان حوزوی و علوم انسانی نیز کشور پتانسیل بالایی دارد و میتوان از این ظرفیت در راستای اصلاح فرآیندهای خدمترسانی به زائران استفاده کرد. به کارگیری فناوری های نوین یکی از این حوزهها است.
وی با اشاره به برگزاری مسابقات مسئلهمحور در بنیاد ملی نخبگان، گفت: میتوان چالشها و مشکلات موجود در مسیر خدمترسانی به زائران حج را در قالب رویدادهای مسئلهمحور و فرآیندهای رقابتی، تعریف و به جامعه نخبگانی ارائه کرد. علاوه بر آن میتوان برای شناسایی، احصاء و رفع چالشهای موجود نیز اتاقفکر نخبگانی در ذیل سازمان حج و زیارت ایجاد کرد.
حجتالاسلاموالمسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز با اشاره به اهمیت بازبینی فرآیندها، اصلاح و بهروزرسانی آنها در این سازمان، گفت: با توجه به لزوم این موضوع، اقدامهای مقتضی در حال انجام هستند.
وی با اشاره به شعار سال، نخبگان را پیشگامان دانشبنیان در کشور دانست و گفت: امکان بهرهمندی از تجربیات نخبگان در اصلاح فرآیندهای خدمت رسانی به زائران باید فراهم شود.
در این نشست، مهدی ضرغامی، مدیرکل دفتر توسعه اثربخشی و اثرگذاری بنیاد ملی نخبگان نیز با اشاره به وظایف خطیر سازمان حج و زیارت، گفت: امکان بهرهمندی از فرصتهای مطالعاتی نخبگان در این سازمان وجود دارد که این مهم با عقد تفاهمنامه مشترک قابل رهگیری و انجام است.