معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از پیش بینی تولید ۲۴ هزار تن گوشت مرغ در استان خبر داد.

مسعود احمدی حاجی گفت: پیش بینی می‌شود با جوجه ریزی‌های انجام شده در اردیبهشت ماه امسال، ۲۴ هزار و ۷۶۰ تن گوشت سفید در مازندران تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

تعداد جوجه ریزی در مزارع مرغ گوشتی مازندران در اردیبهشت ماه امسال ۱۳ میلیون و ۴۴۹ هزار و ۱۰۶ قطعه و جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان ۵۲۱ هزار و ۳۳۴ قطعه بوده است.

او تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را ۵۱ میلیون و ۴۲۴ هزار و ۴۰۲ قطعه و جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را ۳۰ میلیون و ۵۱۵ هزار و ۵۷۴ قطعه اعلام کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.