پخت نودل با روش مرسوم کُره‌ای + فیلم

فیلمی از آموزش پخت نودل به روش آشپزهای کُره را مشاهده می‌کنید.

نودل، یکی از غذاهای محبوب در بین مردم کشور کُره است و روش‌های پخت مختلف و متنوعی دارد.

برای پخت این نوع از نودل به یک بسته نودل رامن فوری، ۲۵۰ میلی لیتر (۱ فنجان) آب، ۲ قاشق غذاخوری کره، ۱ قاشق چایخوری پودر سیر، ۱ عدد تخم مرغ، ۲ شاخه پیازچه و ادویه جات به میزان لازم، نیاز دارید.

 

 


بیشتر بخوانید


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.