محصول گوجه سبز ساوه به ثمر نشسته و باغداران مشغول برداشت محصول هستند.

با عبور فصل بهار از نیمه محصول گوجه سبز ساوه هم به بار نشسته و باغداران ساوه‌ای مشغول برداشت محصول هستند.

شریعتی مسئول مرکز جهاد کشاورزی بخش مرکزی ساوه در این مورد گفت: بیش از ۶۰۰ هکتار ازرسطح باغات شهرستان به تولید محصول گوجه سبز اختصاص یافته است که به طور میانگین ۳ تن در هر هکتار و در مجموع ۱۸ هزار تن گوجه سبز از این میوه پرطرفدار برداشت می‌شود.

ارباب کارشناس مسئول باغبانی جهاد کشاورزی هم گفت: بلحاظ همزمانی برداشت گوجه سبز‌های باغداران ساوجی، قیمت پایین این محصول در مقایسه با وجود کیفیت مطلوب محصولات تولیدی، موجب کاهش انگیزه باغداران شده است.

تولید ترش و خوشمزه‌های ساوه، پس از درجه بندی در سه سطح، برای مصرف به بازار‌های استان‌های همجوار ارسال می‌شود.

در استان مرکزی حدود ۹۰۰ هکتار از باغات به گوجه سبز اختصاص یافته است که ۷۵ درصد تولید استان، سهم باعداران ساوجی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.