رئیس جمهور امروز در نشست خبری پس از امضای توافقنامههایی میان ایران و تاجیکستان گفت: امروزه روابط بین دوکشور متحول شده است و طوری شده است که در روابط تجاری حجم مبادلات به چهار برابر رسیده است.
حجتالاسلام رئیسی همچنین گفت که در حوزههای مختلف نیز گامهای بسیار خوبی برداشته شده؛ به ویژه تفاهمنامههایی که در دوشنبه امضا شده است.
پیشتر و در سفر شهریور پارسال حجتالاسلام رئیسی به دوشنبه، ۸ سند همکاری بین ایران و تاجیکستان به امضای مقامات دو کشور رسیده و روند عضویت رسمی ایران در سازمان شانگهای نیز آغاز شده بود.
با احیای مناسبات میان تهران دوشنبه، حجم روابط تجاری ایران و تاجیکستان از ۵۷ میلیون دلار سال ۹۹ به ۱۲۰ میلیون دلار تا پایان سال ۱۴۰۰ رسیده است.
رقمی که پیش بینی میشود در سال جاری و سالهای آتی افزایشی بیش از اینها را تجربه کند.
امامعلی رحمان نیز در این نشست گفت امروزه ۳۰ سالگی روابط دیپلماتیک میان دو کشور را جشن گرفتیم و به دنبال راههایی برای تحکیم و توسعه مناسبات فراگیر و تامین گسترش آنها خواهیم بود.
رئیسجمهور تاجیکستان ۱۷ سندی که امروز امضا شد را مهم دانست و گفت این اسناد منافع هر دو کشور را در بر میگیرد و باعث ارتقای روابط بین دو کشور میشود
در این اسناد بر اجراییات توافقات گذشته تاکید شده و قراردادهایی در زمینه اقتصادی و تجاری تا سال ۲۰۳۰ و صنایع مختلف به امضا رسیده است.
رئیس جمهور کشورمان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ما به هیچعنوان حضور بیگانگان را در منطقه امیدبخش و گرهگشا نمیدانیم و در افغانستان هم معتقدیم که دولت باید فراگیر باشد گفت: امنیت افغانستان هم برای ما و تاجیکستان و از همه بیشتر برای ملت افغانستان مهم است.
حجتالاسلام رئیسی با تاکید بر اینکه باید امنیت، ثبات و آرامش در افغانستان برقرار باشد، گفت: حضور تروریستها در این کشور نگرانکننده است. ما به هیچ عنوان نمیتوانیم این حضور را بپذیریم، این امر چه برای ملت افغانستان و چه منطقه قابلقبول نیست.
پیش از این نشست نیز هیأتهای عالیرتبه ایران و تاجیکستان در مجموعه فرهنگی سعدآباد با حضور رؤسای جمهور دو کشور برگزار نشست مشترکی برگزار کردند.
پس از این نشست بود که مقامات ارشد ایران و تاجیکستان در حضور روسای جمهور دو کشور ۱۷ سند همکاری در حوزههای سیاسی، اقتصادی، تجاری، حمل و نقل، سرمایه گذاری، تکنولوژیهای نو، محیط زیست، ورزشی، انرژی، قضایی، آموزشی و تحقیقاتی و گردشگری به امضا رساندند.
ایران مقتدر
امااا یک اشکال اساسی را نباید فراموش کنیم تا مادامی که دولت ها بخواهند با چاپ پول های بدون پشتوانه از جیب مردم کشور را اداره کنند اوضاع ملت هر روز بدتر از دیروز خواهد شد و تعحب از این داریم که بعضا آقایان خود دروس دین را خوانده اند و به این موضوع بسیار مهم حق الناس بی توجهی میکنند و در بودجه بندی سالانه هر سال شاهد مبالغ کلانی هستیم که معلوم نیست از کجا تامین اعتبار میشوند؟! در هنگام تصمیماتمان کافی است خدا و آخرت را معیار قرار دهیم تا کشور از این وضعیت اقتصادی رهایی یابد اگر هم دلتان نیست و شک دارید برنامه زندگی پس از زندگی را ببینید و بعد فکر کنید بعدا چطور قادر خواهید بود جواب 85 میلیون نفر را در آن دنیا بدهید؟!
شماها نمی تونید ایران رااداره کنید!!! ففط بلدید بچاپید وبدزدید وفساد کنید!!! برید تامردم خود اداره کنند