وزیر جهاد کشاورزی گفت: یکی از مزیت های مردمی سازی یارانه ها ارتقا سلامت غذا است تا از این طریق یارانه به دست مصرف کننده برسد.

ساداتی نژاد در مراسم امضا تفاهم نامه علمی و فناوری اجرای برنامه جامع سلامت و اصالت غذای کشور گفت: از گذشته وقتی بحث سلامت غذا مطرح می‌شد؛ نگاه‌ها هم به سمت سازمان غذا و دارو می‌رفت، ما باید برای ارتقا سلامت غذا با وزارت بهداشت با هم کار کنیم و یکی از مزیت های مردمی سازی یارانه ها ارتقا سلامت غذاست و یارانه به دست مصرف کننده می‌رسد و مصرف کننده پیام به تولیدکننده صادر می‌کند که من محصول سالم و با کیفیت می‌خواهم و ما در این زمینه همکاری نزدیکی با وزارت بهداشت خواهیم داشت.

او گفت: در صادرات فلفل دلمه سریع وزارت بهداشت وارد عمل شد و اعلام کرد که فلفل دلمه ها سمی نبودند؛ اما نباید اجازه دهیم؛ دوباره این اتفاق تکرار شود و در سلامت غذا که حق مردم است، باید تلاش کنیم غذای سالم و با قیمت مناسب به دست مردم برسد.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: بحث رصد و پایش موادغذایی از مزرعه تا سفره موضوع مهمی است و تلاش می‌کنیم در استفاده از سموم توجه داشته باشیم و از سموم با کیفیت استفاده کنیم و فاصله زمانی استفاده از سموم تا مصرف موادغذایی رعایت شود و به دنبال کلینیک‌ها یا مراکز ارائه سموم به سبک داروخانه باشیم و محصولات کشاورزی شناسنامه دار شوند و با کیوارکد روی محصولات بتوان مکان تولید و نوع سم مصرفی  را رصد کرد.

برچسب ها: غذای سالم ، سلامت بدن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۱۹ ۱۰ خرداد ۱۴۰۱
دروغ ترین حرفی که شنیدم الان مصرف لبنیات ما تو این چند روز کلا اومده پایین
انگار فقط ما همین چند قلم وسیله را می خریم کل اجناس قیمتشون چندبرابر شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۶ ۱۰ خرداد ۱۴۰۱
مثلاً چرا اینقدر کیفیت مواد غذایی اومده پایین و بی مزه شده اند؟
وقتی آب می خوری لااقل تشنگی ات رفع می شه و حس خوبی بهت دست می ده ولی وقتی غذا می خوری اینگونه نیست.
قدیم ها حتی روغن های جامد بسیار خوشمزه و خوش عطر بودند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۷ ۰۹ خرداد ۱۴۰۱
سلامت غذا؟ شيب؟ بام؟
قدرت خريد مردم اومده پايين شما از سلامت كدوم غذا حرف مي زنيد؟!
آخرین اخبار