احسان احمدی نصر گفت : باتوجه به وجود بیش از صد گونه غذایی، خوراکی، شیرینی و نان در کرمانشاه، پروندهای برای بررسی به یونسکو ارسال شد.
به گفته رئیس اداره گردشگری شهرداری کرمانشاه این پرونده پس از بررسی در نهایت آبانماه ۱۴۰۰ در فهرست جهانی یونسکو قرار گرفت و کرمانشاه بعنوان شهر خلاق خوراک ثبت جهانی و معرفی شد.
در کشور فقط دو شهر رشت و کرمانشاه بعنوان شهر خلاق خوراک ثبت جهانی شده اند فقط پیوستن کرمانشاه به این فهرست کارساز نیست بلکه باید با پلاک کوبی رسما وارد کارزار شویم.
وقوع این اتفاق همزمان بود با معرفی دکتر نوروزی بعنوان شهردار کرمانشاه، سپس وارد جشن و آیین جهانی نوروز شدیم و بعد از آن با برخورد به ماه مبارک رمضان نتوانستیم برنامه پلاک کوبی را اجرا کنیم.
اما اکنون مقدمات برنامه پلاک کوبی تنظیم و در نظر داریم ۶ تیرماه که مصادف است با روز فرهنگی کرمانشاه، این برنامه را به اجرا برسانیم.
فراخوان ملی طراحی لوگو صادر و تاکنون ۱۵ طرح به بیرخانه ارسال شده است و در نظر داریم سایت اینترنتی در حوزه شهر خلاق خوراک را راه اندازی کنیم.
به دنبال نگرش جدید رستوران داری در منوی غذا و آموزش هستیم استفاده از ظرفیت جامعه عکاسان، برگزاری جشنوارههای متعدد خوراک شناسی، حمایت از زنان سرپرست خانوار در بحث غذای خانگی، همکاری با دانشگاه ها، تفاهم نامه با مرکز بهداشت و تعریف استاندارد، رفت و آمد با شهرهای خلاق خوراک در سطح جهان از جمله برنامههای ما در این موضوع است.
سه خانه تاریخی که در امر غذا درحال فعالیت هستند وود دارد در نظر داریم که در بحث آموزش و معرفی گونههای مختلف غذایی با این اماکن تفاهم نامهای منعقد شود تا بتوانیم تنوع بیشماری را در منوی غذایی آنان ایجاد کنیم.
نصب المانهای شهری در مبادی ورودی و خروجی شهر و نامگذاری میدانی بنام شهر خلاق خوراک از دیگر برنامههای ما در این خصوص است .