خیام نکویی گفت: سیستان و بلوچستان در بخش های مختلف کشاورزی به ویژه صنایع تبدیلی و مشاغل خانگی دارای ظرفیت های بی بدیل است که با بهره گیری از آن علاوه بر توسعه اقتصادی منطقه و ایجاد اشتغال می تواند ارز آوری مناسب برای کشور را به ارمغان آورد.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی کشور طی بازدید در روز گذشته از مرکز توسعه کسب و کارهای روستایی و کشاورزی در محل مرکز آموزش شهید خیابانیان گفت: این آمادگی وجود دارد به منظور بهره گیری از ظرفیت های بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان مجوز دهکده نوآوری کشاورزی داده شود تا پژوهشگران استان با دراختیارداشتن تمام ظرفیت ها از این فرصت برای توسعه بهترین بهره را ببرند.
وی ادامه داد: سیمای کشاورزی سیستان و بلوچستان بسیار توانمند و دارای ظرفیتهای زیادی است، باغبانی، زراعت، شیلات، دامداری، منابع طبیعی و استفاده از صنایع تبدیلی مهمترین پتانسیلهای توسعه و رشد کشاورزی و جذب سرمایه گذار در استان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان نیز گفت: شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی این استان را یکی از مستعدترین نقاط کشاورزی کشور تبدیل کرده است به طوری که در تمامی فصول سال امکان کشت و تولید انواع محصولات در آن وجود دارد.
محمد علی نیکبخت گفت: استان سیستان و بلوچستان بهترین فرصت برای توسعه بخش کشاورزی است.
او گفت: این استان به دلیل دسترسی به بازارهای افغانستان و پاکستان و حوزه خلیج فارس فرصت بی نظیری را برای صادرات محصولات کشاورزی و در نتیجه ارزآوری و فرصت های شغلی جدید برای استان و کشور داراست.
او گفت: همچنین این استان در زمینه تولید محصولات باغی به ویژه گرمسیری و استوایی بی نظیر است بطوریکه تنها نقطه در کشور است که می تواند با تولید محصولاتی نظیر موز و تامین نیاز داخلی به حذف خروج ارز و واردات محصولات کشاورزی که به کشور تحمیل می شود کمک کند.
رئیس سازمان کشاورزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در حال حاضر طرح های بزرگ بخش کشاورزی با حضور سرمایه گذاران کلان کشور در سیستان و بلوچستان آغاز شده است.
او گفت :آمادگی در مراکز تحقیقاتی و آموزش و ترویج جهاد کشاورزی استان وجود دارد تا در کنار سرمایه گذاران به تولید هر چه بهتر محصولات کشاورزی کمک نمایند و اثر گذار باشند.