یک گروه لابیگری به نام «انجمن صنعت اوراق بهادار آسیا و بازارهای مالی» (ASIFMA) در نامهای که به خبرگزاری رویترز نشان داد مدعی شد که پیشنهاد جدید چین درباره امنیت سایبری میتواند خطراتی برای شرکتهای غربی ایجاد کند.
در بخشی از این نامه آمده است: قوانین امنیت سایبری پیشنهادی چین برای شرکتهای مالی میتواند با آسیبپذیر کردن دادههای این شرکتها در برابر هک کردن، خطراتی را برای عملیات شرکتهای غربی ایجاد کند.
این نامه خطاب به کمیسیون تنظیم مقررات اوراق بهادار چین نوشته شده و در آن انجمن صنعت اوراق بهادار آسیا و بازارهای مالی نگرانی اعضای خود را درباره پیشنویس قوانین ابراز کرد و گفت آنها خطراتی را در به اشتراکگذاری دادههای حساس پیشبینی میکنند.
محتوای این نامه را رویترز بررسی کرده است و پیش از این گزارش نشده بود.
آخرین پیشنهاد نظارتی چین در زمانی ارائه میشود که مجموعهای از بانکهای سرمایهگذاری غربی و مدیران دارایی در حال افزایش حضور خود در چین هستند، آنها در تلاشند تا با راهاندازی واحدهایی با مالکیت کامل یا با گرفتن سهم بیشتری در سرمایهگذاریهای مشترک موجود حضور خود را پررنگ کنند.
کمیسیون تنظیم مقررات اوراق بهادار چین (CSRC) پیشنویس اقدامات اداری برای مدیریت امنیت شبکه در صنعت اوراق بهادار را ماه گذشته میلادی و در تاریخ ۲۹ آوریل منتشر و درخواست یک مشاوره عمومی یک ماهه هم در مورد این پیشنهادات ارائه کرد.
این پیشنویس به دنبال آن است که بانکهای سرمایهگذاری، مدیران داراییها و شرکتهای آتی که در چین فعالیت میکنند، دادهها را با کمیسیون تنظیم مقررات اوراق بهادار چین به اشتراک بگذارند، و به راهاندازی مرکز پشتیبانگیری از دادهها کمک کنند.
در پاسخ به درخواستی که رویترز مطرح کرد، کمیسیون تنظیم مقررات اوراق بهادار گفت که این گروه لابیگری نظر خود را در ۳۱ مه، یعنی دو روز پس از پایان دوره مشاوره ارائه کرد.