حجت الاسلام سیدمحمود موسوی گفت: متقاضیان برپایی موکبهای اربعین، با توجه به گرمای هوای منطقه و در پیش رو بودن ماههای گرم سال، باید امکانات و تجهیزات سرمایشی و توان تامین آب و یخ را داشته باشند.
به گفته او، ثبت نام برای صدور پروانه موکب داری و تمدید آن تا اطلاع بعدی به نشانی http://mokeb.atabat.org امکان پذیر است.
رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خوزستان تزریق سه دُز واکسن کرونا برای خادمان موکبهای اربعین را اجباری عنوان کرد.
این مقام مسئول میگوید: همه موکبهای اربعین با آمادگی صد درصدی برای پذیرایی، اسکان و تغذیه به ویژه تامین نوشیدنی مورد تایید بهداشت را داشته باشند.
حجت الاسلام موسوی از همه موکبهای توانمند خوزستانی که قادر هستند در مرزهای شلمچه و چذابه و در خاک عراقی خدمات قابل قبولی به زایران اربعین داشته باشند خواست آمادگی خود را در سامانه اعلام و پروانه موکب داری را دریافت کنند.
او گفت: هرگونه اقدام در راستای اسکان، تغذیه و جمعآوری کمکهای مردمی برای اربعین باید با هماهنگی و کسب مجوز از کمیته مشارکتهای مردمی، اسکان و تغذیه ستاد اربعین حسینی انجام پذیرد.
به گفته رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خوزستان، مطمئنترین روش اهدای نذر برای اربعین، مراجعه به درگاه ستاد توسعه و بازسازی عتبات و بخش پرداخت نذورات و انتخاب گزینه اربعین حسینی به نشانی https://atabat.org/fa/onlinepayment/form است.
پیشبینی میشود در اربعین امسال حدود پنج میلیون زایر از ایران به عتبات عالیات مشرف شوند مشرف شوند.
اربعین سالهای گذشته حدود یک هزار و ۵۰۰ موکب اربعین در مسیرهای منتهی به مرزهای چذابه، شلمچه، خاک عراق و ورودیهای استان خوزستان به یک میلیون زایر اربعین خدمت رسانی کردند.
سه سال گذشته به دلیل همه گیری ویروس کرونا و مسایل امنیتی عراق، زایران اربعین موفق به حضور در کنگره اربعین حسینی و زیارت حرمهای مطهر در شهرهای نجف اشرف، کربلای معلا، کاظمین و سامرا نشدند.
موکبهای اربعین در خوزستان درسالهای اخیر با انگیزه الهی، خدمات زیادی در امدادرسانی به سیل زدگان و زلزله زدگان، کمک به مهار کرونا و تامین وسایل بهداشتی و تغذیه کادر درمانی ارایه کردند.