آقای شهنام اشتری با اشاره به اینکه در ورودی این شهر شاهد پخش زبالهها و پسماندهای پلاستیکی هستیم، گفت: تولید روزانه پسماند این شهرستان تقریبا ۷۰ تن بوده که مشکل ساز است و قبل از انتقال پسماندهای بیمارستانی به لندفیلها و بازیافت بایستی حتمن آهک زنی انجام شود و این موضوع مستلزم همکاری جدی شهرداری است.
این شهرستان در حال توسعه بوده و حلقه اتصال بین جنوب و مرکز استان میباشد صنایع بزرگی در این شهرستان در حال فعالیت بوده و در حال صنعتی شدن است بنابراین بحث پایش و آمایش سرزمین به طور جدی بایستی انجام شود، چون اگر توسعه پایدار نباشد اشتغال هم بی معنی است توسعه پایدار زمانی معنا دارد که بر اساس اکوسیستم همان منطقه پایه ریزی شود.
ایستگاه سنجش هوای این شهرستان به خاطر برخی مشکلات غیر فعال شده است که باید به محوطه اداره محیط زیست عجب شیر منتقل شود، زیرا با توجه به پدیده گرد و غباری که اخیرا در سطح استان انتشار مییابد راه اندازی این ایستگاه جهت دریافت دادهها ضروری است.
بازسازی این ساختمان با همکاری فرمانداری و اداره کل در اولویت است.
آقای جعفر قادری فرماندارشهرستان عجب شیر نیز در این جلسه با اشاره به کمبود نیرو در حفاظت از محیط زیست این شهرستان گفت: با توجه به وضعیت دریاچه ارومیه و مشکلات بخش کشاورزی تنگناهایی ایجاد شده که در سطح ملی، منطقهای و استانی نیازمند همکاری محیط زیست هستیم.
وضعیت نیروی انسانی و محیط بانی این منطقه نیز به هیچ وجه مطلوب نبوده و نیازمند تمهیدات ویژه و جذب نیروی لازم برای حفاظت محیط زیست این شهرستان هستیم.
در مبحث پسماند و جمع آوری زبالههای شهری اقدامات اساسی نیاز است که به زودی با تصویب اعتبار آن از طرف شهرداری این مشکل مرتفع خواهد شد.
مطابق توافقهای انجام شده با شهرداری و به دلیل دور بودن از مرکز شهر جهت تغییر مکان و تامین اعتبار لازم بصورت جدی پیگیر هستیم.
در پایان این مراسم به مناسبت بزرگداشت هفته محیط زیست با حضور فرماندار شهرستان عجب شیر و مدیر کل حفاظت محیط زیست استان از محیط بانان ایثارگر و جانباز بازنشسته و خانوادههای متوفی شهرستان عجب شیر تجلیل شد.
محیط بانان، از جمله سربازان گمنامی هستند که بدون هیچ ادعایی، وظیفه حفظ و حراست از عرصههای زیست محیطی را بر عهده داشته و با ایثار و از خود گذشتگی با انواع خطرات روبرو میشوند.