عظیم فلاح هنرمند عرصه نقاشیخط گفت: برگزاری ورکشاپ هنری همواره باعث افزایش خودباوری هنرمندان و همچنین تسهیل در ارتباط مردم با آنها میشود.
هنرجویان عظیم فلاح در قالب یک گروه بیشترین فعالیتهای جمعی از جمله نمایشگاه و ورکشاپ هنری را در سال گذشته و همچنین سال جاری برگزار کرده اند. در آخرین ورکشاپ این گروه که به مناسبت دهه کرامت برگزار شد، هنر نقاشیخط بر روی سنگ، شیشه، کاغذ و بوم کار شد.
بنا به گفته این استاد نقاشیخط، هنرمند با هنرنمایی در برابر چشمان مخاطبان، هم میتواند از فضای آتلیه شخصی خود خارج شود و فضای هنری اش را در یک مکان عمومی تجربه کند و هم فرصت پرسش و پاسخ برای مردم پیش میآید.
فلاح میگوید: فاصله مردم با هنرهای تجسمی باید از بین برود. بیشتر هنرمندان بزرگ در دنیا در فرصتهای مختلف آثار خود را بین مردم میبرند و در همان فضا دست به خلق اثر میزنند. وقتی یک هنرمند در یک بوستان یا مکان دیگر کار کند، نه تنها تمرکز او از بین نمیرود بلکه مردم را با هنرهای تجسمی آشنا می کند و باعث میشود این دیدگاه که تجسمی برای قشر خاصی از جامعه است، تا حدود زیادی کم رنگ شود.
این هنرمند که بیش از ۲۵ سال سابقه حضور در هنر و کسب جوایز ملی و بین المللی در جشنوارههای مختلف را دارد، معتقد است که تفاهم نامههایی که بین مسئولین سینمایی کشور با سایر کشورها منعقد میشود باید به تجسمی هم تعمیم یابد. یعنی مسئولین تجسمی هم با تعریف همکاریهای مشترک، دامنه فعالیتهای جهانی هنرمندان تجسمی را گسترش دهند.
به گفته عظیم فلاح برگزاری یک نمایشگاه هنری در خارج از کشور به مراتب راحتتر از اکران فیلم است بنابراین لازم است متولیان همت جدی در این زمینه داشته باشند.