مدیرعامل مجموعه شرکت هتل آسمان شیراز گفت: طبق اسناد هتل آسمان در هیچکدام از حریم آثار تاریخی شیراز قرار ندارد.

حمید سجادیان  در یک نشست خبری پیرامون حواشی ایجاد شده در خصوص هتل آسمان در جمع خبرنگاران گفت: یکی از سوالاتی که مرتبا از بنده پرسیده می‌شود این است که چرا سکوت کرده‌ام؟ پاسخ هم مشخص است؛ علت سکوت هم مظلوم بودن بنده هست و هم زور و غالب فریاد عده‌ای در شهر است.

او گفت: از رسانه‌ها توقع بود آنگونه که شایسته کلانشهر شیراز است، واقعیات را بیان کنند، متاسفانه برخی بدون تخصص، سخن می‌گویند.

سجادیان همچنین به مباحث مطرح شده پیرامون  هتل آسمان  طی سال‌های اخیر اشاره و گفت: پروانه ساخت هتل آسمان در شیراز  از سال ٨١ آغاز و در سال ٨٤ به پایان رسید و در چند مرحله مجوز‌ها زیر نظر شهرداری، سازمان آتش نشانی، اداره کل میراث فرهنگی، اداره کل مسکن و شهرسازی استان فارس  و کمیسیون ماده ٥ صادر شد.

او گفت: به دلیل صرفه جویی در زمان، تنها ٢٠ درصد از مستندات موجود قابل ارائه در این جلسه است.

سجادیان گفت: اخیرا مباحثی از سوی شهردار اسبق شیراز در رسانه‌ها منعکس شده که خلاف واقع و کلی گویی  است و اگر ایشان سند و مدرکی دارند ارائه دهند.

مدیر عامل مجموعه شرکت  هتل آسمان شیراز از رسانه‌ها خواست تا با دعوت مجدد از ایشان مستندات ارائه کند.

او گفت: تخریب ساختمان هتل آسمان برخلاف نظر کارشناسان دادگستری و بدون رعایت اصول فنی انجام شد.

سجادیان گفت: هر زمان شهرداری بخواهد ساختمانی را تخریب کند باید طبق قوانین کمسیون ماده ۱۰۰ عمل کند در حالی که تخریب هتل آسمان طبق قوانین جاری صورت نگرفته، در حالی بخشی از هتل آسمان را تخریب کردند که غیرقانونی بود و طبق مدارک و مستندات و نظر کار شناسی از دادگستری  مشهود است ساختمان غیر  اصولی و قانون تخریب شد.

سجادیان با ارائه مستندات، شماره نامه‌ها و تاریخ آن‌ها در این جلسه گفت: اولین مجوز ساخت این هتل در سوم اسفندماه ٨١ اخذ شده که شامل سه طبقه زیر زمین و هفت طبقه روی همکف بود. مجوز بعدی در ١٢ اسفند ٨٣ و شامل یک طبقه اضافه پارکینگ هست و به همین ترتیب مجوز‌های بعدی در تیرماه ۸۴ و ۱۳ مرداد ۸۴ اخذ و نهایتا با عبور از هفت خوان رستم با تایید کمیسیون ماده ٥ اداره کل مسکن و شهرسازی ساخت هتل تداوم یافت.

او گفت: همه نقشه‌های معماری و ساختار ساختمان ممهور به مهر معاونت فنی شهرداری شیراز، ناظرین ساختمان، مهندس محاسب سازه، سازمان آتش نشانی و تایید دفترچه محاسبات و نقشه‌های سازه که مورد تایید دفتر فنی استانداری اقدام گردید و همچنین  امضا‌ی ٤ نفر از کارشناسان میراث فرهنگی است، و ممهور به مهر سازمان میراث فرهنگی است.

سجادیان گفت: در نهایت ساختمان ١٨ طبقه روی همکف و ٤ طبقه زیر زمین طراحی شد.

مدیر عامل مجموعه شرکت  هتل آسمان شیراز گفت: اگر تغییری ایجاد شده، متناسب با سطح اشغال و متراژ عرصه بوده است، همه نقشه‌های ساختمان این هتل بر اساس تاییده حوزه معاونت فنی و شهرسازی مهر و شماره در سال ۱۳۸۴ گردیده است (نقشه‌های سازه و معماری).

سجادیان، مجددا صحبت شهردار اسبق شیراز را خلاف واقع خواند و گفت: تمام نامه‌های ضمیمه شده در سه بخش قابل ارائه است. ابتدا در بخش میراث فرهنگی و گردشگری قابل طرح است که این ساختمان در حریم ارگ میراث بصری یک و دو قرار ندارد.

او گفت: در سال ۹۲ نامه‌ای مکتوب از سوی معاون حقوقی پارلمان مجلس ارائه و ایشان اعلام کردند که هتل آسمان در حریم آثار تاریخی نیست و مسئله‌ای ایجاد نمی‌کند و در ١١ آبان سال ٩٣ نیز معاون حقوقی مجلس و استان‌ها طی نامه‌ای اعلام کرد که موقعیت قرارگیری این هتل در حریم درجه و دو ارگ و حریم میراثی قرار ندارد.

سجادیان گفت: معتقد به احترام به قوانین هستم و خود را یک شهروند مطیع قانون می‌دانم، ضرورت دارد مسئولان هم خود را مطیع قانون بدانند و برخلاف آن عمل نکنند.

او گفت: اگرچه حکم دیوان عدالت ادرای و شورای عالی معماری و شهرسازی دال بر تخلف داده نشد و مستندات ما هم قانونی بود، اما پس از اعلام حکم و برائت بنده، در زمان کوتاهی نسبت به تخریب غیراصولی اقدام کردند.

مدیر عامل مجموعه شرکت  هتل آسمان شیراز گفت: روز قبل از تخریب، حکم را اعلام و کمتر از ١٠ ساعت نسبت به تخریب ساختمان اقدام کردند، بدون اینکه مهلت قانونی داده شود تا از خود دفاع کنم، این تخریب در حالی انجام شد که پروژه تمام مبانی قانونی را رعایت کرده بود و تخلفی صورت نگرفته بود.

سجادیان گفت: اگرچه قاضی کشیک هم دستور می‌دهد که تحت هیچ شرایطی ساختمان را تخریب نکنند و تا تکلیف پرونده باز این ساختمان مشخص شود، اما تمام تمهیدات تخریب را از قبل آن در شهرداری اندیشیده بودند.

او گفت: حین این اقدام، یک طبقه به صورت کامل تخریب شد در حالی‌که همان طبقه دارای مجوز رسمی بود و پول پروانه ساختمانی هم پرداخت شده بود.

مالک هتل آسمان شیراز، خسارت وارد شده با تخریب بخشی از این ساختمان را رقمی بین ۴۰۰ تا ٥٠٠ میلیارد تومان به پول امروز اعلام کرد.

سجادیان با یادآوری این موضوع که بار‌ها به دادگستری رفته‌ام و بار‌ها طبق ضوابط قانونی حکم قضایی و برائت دریافت کرده‌ام، اما هیچ تمکینی از سوی شهرداری انجام نشد، مجددا خاطرنشان کرد: همه حکم‌های قضایی، دال بر این است که هتل آسمان در هیچ یک از حریم میراثی از جمله ارگ قرار ندارد.

او در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص آتش سوزی در هتل آسمان نیز گفت: پس از اتش سوزی کمیته فنی حریق در استانداری فارس با حضور بیش از ۱۰ دستگاه مربوطه تشکیل و اعلام شد که با توجه به نوع سازه و دفترچه محاسباتی انجام شده، سازه دارای استحکام پایدار است و تنها از نظر مقاوم سازی بخش‌هایی از سازه که مورد حریق قرار گرفته باید از سوی یک شرکت مقاوم ساز بررسی و آزمایش‌های لازم توسط شرکت طازند انجام شود. البته شرکت‌هایی را معرفی کردیم که تایید نشدند و خود کمیته فنی حریق تصمیم بر این گرفت که نسبت به قرارداد با شرکت فوق‌الذکر اقدام شود.

او گفت: در آتش سوزی این هتل تنها بخشی از فوم تخت خواب‌ها مورد حریق قرار گرفت، در حالی‌که اعلام کردند که دو هزار تشک دپو شده بود، اما اینگونه نبود و فاکتور و عکس‌های آن موجود است.

سجادیان گفت: متاسفانه در شیراز هر کسی با هر مدرکی و بدون تخصص در مورد همه موارد صحبت می‌کند و این خلاف شرع و عرف و قانون است، هتل آسمان این سال‌ها مورد هجمه کسانی قرار گرفته که تخصصی نداشته و در پیشگاه عدل الهی مسئول هستند.

او گفت: اتفاقی که در متروپل آبادان رخ داد، هیچ شباهتی با سازه هتل آسمان ندارد، حدود ٨٥ درصد از طراحی مقاوم سازی ساختمان توسط شرکت مقاوم ساز انجام شده و ١٥ درصد مقاوم سازی هتل آسمان باقی مانده و، چون بر اثر آتش سوزی کل سازه مورد بررسی و محاسبه قرار گرفته است، مجددا ساختمان را از روی فنداسیون تقویت کرده‌ایم

سجادیان گفت: سازه فعلی از ایستایی قابل قبول است، طی کارشناسی‌های انجام شده سازه این ساختمان به گونه‌ای طراحی ومحاسبه شده که در مقابل انفجار هم علاوه‌بر آیین نامه ورژن جدید ۲۸۰۰  نیز مقاوم سازی در مقابل انفجار هم محاسبه و اجرا شده  است.

سجادیان که معتقد است هجمه‌های مطرح شده علیه این پروژه توسط افراد مغرض و غیر کارشناس در شبکه‌های مجازی نه به نفع شهر است و نه کشور، بنده فردی سیاسی نیستم و در رشته گردشگری بیش از١٦٠٠ تخت در این کلانشهر طراحی و اجرا کرده‌ام.

او گفت: این هیاهو‌ها درست نیست و از رسانه‌ها می‌خواهم از نزدیک  ساختمان و نقشه  سازه را توسط متخصصین و متعهدین بررسی کنند.

سجادیان گفت: ساختمان این هتل دارای سازه‌ای مقاوم است بنده حرف‌های نگفته چند ساله دارم و اصلا فرصت نشد صحبت کنم و اگر رسانه‌ها واقعیات را شفاف اعلام کنند، آمادگی مناظره با مسئولان براساس مدارک و مستندات با حضور رسانه‌ها دارم.

او مجددا گفت: اینجانب آمادگی کامل دارم در جهت مقاوم سازی و ایمن بودن ساختمان خود را از هر سازمان و ارگانی نظریه داشته باشند با کمال میل در خدمتشان باشم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۶:۱۱ ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
هتل اسمان هیچ سازه مقاومی نداره من در مل العام میگم اینو .مردم چ گناهی کردن ک بخاطر سود و دزدی فلانی جون طفل معصومشون هر لحظه در خطر باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۵ ۲۵ خرداد ۱۴۰۱
آقای سرمایه دار انشاالله سالم و بی عده و عده( مثلا) آخه خیابون با این عرض و طول و این تعداد هتل موجود چه اصراری برساخت این هتل تو این موقعیت جغرافیایی رو داشتی و داری؟!! کاش افرادی که نقشه ها و مجوزها رو امضا کردند اسمشون رسانه ای بشه و خودشون تضمین کیفیت و سلامت کار رو بدن و مسئولیتش رو بپذیرند و به مردم تعهد بدن که کار اصولی پیش رفته، انشاالله شما ادامه بدین و به اتمام برسونید...لطفا این کار رو بکنید تا تمام شک و شبهه ها از بین بره...گفتنی هست نه ما سرمایه دار و سرمایه گذار نه مسئولین و متولیان بخش های مختلف شهری و نه رقبای صنفی نیستیم، فقط شهروند معمولی اما نگران هستیم...