آقای فرشی حقرو گفت:یکهزار و ۳۹۰ بازرسی توسط ۲۰ گروه از بازرسان اداره کل استاندارد آذربایجان شرقی انجام میشود و در جریان این کار بازرسان از هتلها، هتل آپارتمانها، رستوران ها، زائرسراها و مراکز فروش مواد غذایی (بیرون بر) بازرسی انجام خواهند داد.
بازرسان در بازرسی از این مراکز حدود ۴۰ شاخص را در زمینههای بهداشت، ایمنی و نحوه نگهداری مواد غذایی مدنظر قرار داده و در صورت مشاهده تخلف به این مراکز اخطار خواهند داد.
در صورتی که مراکز اقامتی و رفاهی و فروش مواد غذایی به اخطارهای بازرسان توجه نکرده و موارد تخلف را در مراجعه بعدی بازرسان رفع نکنند، این مراکز برای رسیدگی قانونی به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
وی همچنین با اشاره به برنامه این اداره کل برای بازرسی از مراکز خدمات آموزشی و مدارس استان طی امسال داد خبر داد و گفت: در این راستا و با توجه به برنامه و سیاستهای سازمان ملی استاندارد ایران در زمینه اشاعه فرهنگ استاندارد، بازرسان این اداره کل در قالب گروههای تخصصی علاوه بر بازرسی از خدمات آموزشی و مدارس در سطح استان اقدام به آموزش، سخنرانی و نیز توزیع بستههای آموزشی فرهنگ استاندارد در مدارس خواهند کرد.