در آیین برداشت سیبزمینی تابستانه پیشبینی کرد که امسال ۸۰ هزار تن سیبزمینی در شهرستان عجب شیر برداشت شود و گفت: سالانه بیش از چهار هزار و ۵۰۰ خانوار در این شهرستان سیبزمینی میکارند.
عجبشیر از قطبهای تولید سیبزمینی تابستانه در آذربایجانشرقی و کشور محسوب و کشت و برداشت آن به صورت تمام مکانیزه انجام میشود.
تنها جمعآوری و بستهبندی این محصول به صورت دستی انجام میشود.
برداشت محصول سیبزمینی در این شهرستان از آخر خردادماه آغاز میشود و تا پایان شهریور ادامه مییابد.
وی حجم تولید سیبزمینی در هر هکتار از اراضی کشاورزی عجبشیر را ۵۰ تن عنوان کرد.
میانگین عملکرد گاهی در هر هکتار به ۶۵ تن نیز میرسد.
۱۲ رقم سیبزمینی در منطقه کشت میشود که مهمترین ارقام این شهرستان آتریا، یعلوا، آریندا، سانته، آگریا، اسپریت و مارفونا است.