آقای حسینی گفت: تب کریمه کنگو بیماری ویروسی، کشنده و مشترک بین انسان و دام است و این ویروس در دام علائمی غیر از تب مختصری ندارد، ولی گوشت آن را آلوده میکند.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان می گوید: نگهداری ۲۴ ساعته گوشت تازه در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال، استفاده از دستکش موقع خرد کردن گوشت، ضد عفونی لوازم خرد کردن گوشت و استفاده از گوشت به صورت کاملا پخته مهم است و باید رعایت شود.
آقای حسینی گفت: علائم ابتلا به تب کریمه کنگو را سردرد، مشکلات گوارشی و خونریزیهای زیر جلدی عنوان کرد.
تاکنون بیش از ۴۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین و ۵۰۰ هزار متر مربع جایگاه نگهداری دام به صورت رایگان سم پاشی شده است.