هشدار دامپزشکی؛

گوشت تازه را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف کنید

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان از شهروندان خواست برای پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو گوشت تازه را یک شبانه روز در یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند.

آقای حسینی گفت: تب کریمه کنگو بیماری ویروسی، کشنده و مشترک بین انسان و دام است و این ویروس در دام علائمی غیر از تب مختصری ندارد، ولی گوشت آن را آلوده می‌کند.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان می گوید: نگهداری ۲۴ ساعته گوشت تازه در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال، استفاده از دستکش موقع خرد کردن گوشت، ضد عفونی لوازم خرد کردن گوشت و استفاده از گوشت به صورت کاملا پخته مهم است و باید رعایت شود.

آقای حسینی گفت: علائم ابتلا به تب کریمه کنگو را سردرد، مشکلات گوارشی و خونریزی‌های زیر جلدی عنوان کرد.

 تاکنون بیش از ۴۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین و ۵۰۰ هزار متر مربع جایگاه نگهداری دام به صورت رایگان سم پاشی شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار