عبدالرسول دریایی در بازدید از مزرعه پورش ماهی در قفس های شرکت تعاونی ملاح ماهی بندر کلاهی سیریک با اشاره به اینکه ورود به حوزه آبزی پروری همواره توسط جامعه صیادی با موفقیت همراه بوده است، گفت: خوشبختانه این شرکت با استفاده از دانش و تخصص کارشناسان بومی و با حمایت و پشتیبانی شیلات هرمزگان و میزان سرمایه گذاری افزون بر ۱۷۰ میلیارد ریال توانسته گام های خوبی در زمینه پرورش های ماهی در قفس های دریایی بردارد.
او با اشاره اینکه شرکت تعاونی ملاح ماهی بندر کلاهی افزون بر هزار و ۵۰۰ تن ظرفیت تولید دارد،گفت: این شرکت ۱۴ قفس آماده نموده که در مرحله نخست افزون بر ۳۰۰هزار قطعه بچه ماهی را در ۶ قفس ۵۰ تنی دریایی ذخیره نموده است.
دریایی نکته قابل توجه در این شرکت تعاونی صیادی را صیاد بودن همه اعضا دانست و گفت: جامعه صیادی هرمزگان در حرکت به سوی آبزی پروری پیشگام است و شیلات هرمزگان از مشارکت جامعه صیادی در صنعت آبزی پروری حمایت می کند.
مدیرکل شیلات هرمزگان همچنین با بیان اینکه پرورش ماهی در قفس یکی از مهمترین طرح های اقتصاد مقاومتی در استان است، گفت: با توجه به محدودیت ذخایر آبزیان در دریا و همچنین خطر انقراض برخی گونه ها در صورت صید بی رویه حرکت جامعه صیادی به سمت آبزی پروری و تولید گامی مهم و موثر است.
او گفت : صنعت شیلات و آبزیان به ویژه صیادی از قدیمی ترین و موثرترین راه های درآمدی مردم هرمزگان بوده که که امروز باتوجه به کمبود منابع آبزیان در دریا و افزایش جمعیت پیش از آنکه چالشی در این حوزه به وجود بیاید، در سال های اخیر پیرو منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه اقتصاد مقاومتی و همچنین سیاست های دولت مبنی بر افزایش تولید و مشارکت جامعه صیادی در آبزی پروری، شیلات هرمزگان با نشست های توجیهی مستمر توانسته گام های خوبی را در سوق دادن جامعه صیادی هرمزگان به سوی آبزی پروری بر دارد.