محمود قلی زاده گفت: در سالهای اخیر قسمتی از این جنگل از بین رفته بود که برای احیای این منطقه نهالهای فندق به صورت گلدانی در این جنگل پرورش یافته است و از این نهالها در احیای جنگل استفاده شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل می گوید: بیش از ۴۰۰ هکتار از جنگلهای این استان احیا و توسعه یافته و برای احیا، توسعه و غنیسازی بقیه جنگلها و حفاظت از مناطق جنگی استان هم برنامهریزی شده است که به مرور اجرا خواهد شد.
به گفته او، فرهنگسازی برای حفظ و حراست از منابع طبیعی و جنگلها یک ضرورت است و نقش مردم، نهادهای مدنی و رسانهها در ترویج و اشاعه فرهنگ حفظ منابع طبیعی در بین مردم بسیار مهم و سازنده است.
قلی زاده با بیان اینکه مساحت عرصههای منابع طبیعی اعم از جنگل و مراتع در استان بعد از اجرای طرح کاداستر به ۹۷۳ هزار هکتار رسیده، گفت: این مسیر گردشگری با تنوع شرایط اقلیمی و آب و هوایی بهترین جاذبه طبیعی به حساب میآید و ما تلاشمان بر این است تا این جنگل را به شکل مناسب احیا کرده و به تقویت و توسعه آن کمک کنیم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل با اشاره به اینکه حفاظت از این جنگل از سوی مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی و سامانه مانیتورینگ انجام میشود، می گوید: ما نسبت به احیا و غنیسازی جنگل فندقلو اقدامات خوبی را انجام دادیم و قطعاً ادامه این فرآیند میتواند به نفع اهالی این منطقه باشد.