حجت الاسلام یوسف یاراحمدی گفت: این قرآن آموزان از کشورهای نیجریه، افغانستان، عراق، لبنان و هندوستان هستند و خرسندیم که مجموعه بیت الاحزان توانسته تربیت کننده سفیران قرآنی در اقصی نقاط جهان باشد.
این حافظ کل قرآن کریم گفت: درخواست ما از مسئولان کشور بخصوص وزارت امور خارجه این است که زمینه را برای اقامت بی دغدغه قرآن آموزان خارجی تسهیل کنند تا شاهد جذب بیشتر آنها باشیم چرا که بعضاً مشاهده میکنیم این بزرگوران باید برای تمدید اقامت خود به کشورشان مراجعه کنند رویهای که امیدواریم که هر چه زودتر برطرف شود و قرآن آموزان دغدغهای در این زمینه نداشته باشند.
او گفت: با توجه به مصوباتی که در آموزش و پرورش وجود دارد دانش آموزان میتوانند بدون حضور در مدرسه در امتحانات پایه تحصیلی خود که در شهریور ماه برگزار میشود، شرکت کنند و در صورتی کسب نمره قبولی به پایه بالاتر بروند.
حجت الاسلام یاراحمدی گفت: قرآن آموزان مراکز شبانه روزی نیز میتوانند از این فرصت استفاده کنند و پس از اتمام دوره یک ساله حفظ قرآن که معمولاً در تیرماه هر سال است بدون نیاز به گرفتن مرخصی تحصیلی در کنار حفظ قرآن پایه تحصیلی خود را نیز طی کنند، موضوعی که میتوان از آن به عنوان یک فرصت طلایی برای قرآن آموزان یاد کرد.
مدیر مرکز شبانه روزی حفظ قرآن حضرت زینب (س) شهرستان نی ریز به اهمیت سرمایه گذاری در ترویج فعالیتهای قرآنی نیز اشاره کرد و گفت: اگر رویکرد ما در جامعه مبتنی بر قرآن باشد بسیاری از مشکلات و بزهکاریها از بین خواهند رفت و جامعهای پویا خواهیم داشت لذا درخواست ما از مسئولان و خیران این است که توجه شان معطوف به این زمینه باشد چرا که گامی که در این مسیر برداشته میشود بالاترین سرمایه گذاری مادی و معنوی است.
یاراحمدی با تأکید بر اهمیت اطلاع رسانی و پوشش خبری مناسب فعالیتهای قرآنی به خصوص در مراکز شبانه روزی حفظ قرآن گفت: فضای مجازی ظرفیت بسیار مناسبی دارد و میتوان از آن در راستای ترویج فعالیتهای قرآنی بیشترین بهره را گرفت لذا از مدیران قرآنی انتظار است به فضای مجازی به عنوان یک فرصت نگاه کنند و از پتانسیل آن حداکثر بهره برداری را انجام دهند.
این حافظ کل قرآن کریم که همزمان مدیریت دانشسرای علوم قرآن و حدیث باقرالعلوم (ع) را نیز بر عهده دارد، گفت: قرآن آموزانی که موفق به حفظ قرآن کریم میشوند میتوانند به مدت یک سال در دانشسرای باقرالعلوم (ع) به تثبیت محفوظات و تحصیل دروس کارشناسی علوم قرآن و حدیث بپردازند و با شرکت و قبولی در آزمون کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث مدرک معتبر کارشناسی این رشته تحصیلی را از وزارت علوم تحقیقات و فناوری دریافت کنند.
او با بیان این که این مرکز فرصتی مناسب در اختیار حافظان قرآن قرار داده است که بدون نیاز به طی مراحل تحصیلی دانشگاهی به راحتی مدرک کارشناسی خود را دریافت کنند، گفت: این مرکز پارسال آمار قبولی ۷۰ درصدی داشت و این امیدواری وجود دارد که این آمار امسال بهبود یابد.
مرکز شبانه روزی حفظ یکساله حضرت زینب کبری (س) که یکی از ۲ مرکز حفظ شبانه روزی قرآن بیت الاحزان است در سال ۱۳۹۴ در شهرستان استهبان کار خود را آغاز کرد و در سال ۱۳۹۹ به شهرستان نی ریز نقل مکان کرد. این مرکز از سال ۹۴ تاکنون بیش از ۱۰۰ حافظ کل و ۲۰ جز قرآن کریم را تربیت کرده است و هم اکنون قرآن آموزان خواهر از نقاط مختلف کشور در این مرکز مشغول حفظ قرآن کریم هستند.