معاون سیاسی اجتماعی فرماندار اهواز گفت: چند پرونده در خصوص وضعیت نامناسب کلرزنی آب شرب در برخی مناطق این شهرستان، از سوی مراکز بهداشتی به دادگستری ارجاع داده شده است.

 سید مجید صالحی در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی اهواز گفت: موضوع کلرزنی استاندارد و بهداشتی آب شرب از مسایل بسیار مهم و حساس و در ارتباط مستقیم با سلامت مردم است و اگر در هر منطقه‌ای که مرکز بهداشت نسبت به وضعیت کلرزنی آن اخطار دهد اقدام لازم انجام نشود می‌تواند تبعات زیادی را به همراه داشته باشد.

او گفت: اهمیت کلرزنی استاندارد آب شرب به اندازه‌ای است که این موضوع به دستگاه قضا ارجاع داده شده است به همین منظور از دستگاه‌های مربوطه می‌خواهیم نهایت دقت نظر را در این موضوع داشته باشند.

 معاون سیاسی اجتماعی فرماندار اهواز  می‌گوید: باید آگاهی رسانی به مردم در خصوص  بیماری تب کریمه کنگو افزایش یابد تا مردم اطلاع بیشتری از نحوه انتقال این بیماری خطرناک داشته باشند و نکات بهداشتی لازم را رعایت کرده و از گوشت غیربهداشتی استفاده نکنند.

این مقام مسئول ادامه داد: فریز کردن گوشت خریداری شده و استفاده نکردن از آن پس از ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد از انجماد کردن از جمله مواردی است که باید به مردم آموزش داده شود. همچنین جلوگیری از ذبح غیربهداشتی دام از مواردی است که می‌تواند در جلوگیری از انتشار این بیماری کمک شایانی کند.

آقای صالحی بر حضور خود مدیران و مسئولان دستگاه‌ها در جلسات برای پیگیری امور تاکید کرد  و از تمامی مدیران خواست هر جا که احساس می‌شود سلامت مردم به هر دلیلی به خطر افتاده است در اسرع وقت ورود کرده و مشکل را برطرف کنند.

 معاون سیاسی اجتماعی فرماندار اهواز ادامه داد: یکی از مواردی که باید برای حفظ سلامت و بهداشت مردم و جامعه رعایت شود بحث لایروبی و آهک پاشی فاضلاب در شهر و روستا‌ها است؛ شهرداری در شهر‌ها و بخشداران و دهیاران در روستا‌ها باید هر چه سریعتر نسبت به لایروبی فاضلاب و آهک پاشی اقدام کرده و گزارش کار خود را به بهداشت اعلام کنند.

این مقام مسئول گفت: متاسفانه چند روز است که زباله‌های خانگی در برخی مناطق اهواز جمع آوری نشده‌اند و این موضوع سلامت مردم را به خطر می‌اندازد؛ از متولیان امر درخواست داریم تا هر چه سریعتر این مشکل را برطرف کنند و نسبت به جمع‌آوری زباله‌ها اقدام لازم را انجام دهند.

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز نیز در این نشست گفت: متاسفانه خوزستان در گروه استان‌های ناامن غذایی قرار دارد، و برای بهبود وضعیت تغذیه در این استان ابتدا باید آگاهی بخشی به مردم انجام شود.

شایسته شمی پور، از دستگاه‌های حمایتی خواست خانواده‌های آسیب پذیر و کم برخوردار را شناسایی کنند و به صورت منظم بسته‌های حمایتی غذا را برای این خانواده‌ها تامین کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.