مدیرعامل اتحادیه زنبور داران گچساران گفت: سالانه ۳۰۰ تن عسل در این شهرستان تولید و روانه بازار می‌شود.

رسول انصاری با بیان اینکه حدود ۲۵۰ تن در این شهرستان به کار زنبورداری مشغول هستند و در مجموع حدود ۳۵ هزار کندوی تولید عسل دارند گفت: سالانه حدود ۳۰۰ تن عسل در این شهرستان تولید می شود.

او می گوید: گرده، موم، بره موم، ژل رویال و ملکه نیز توسط زنبورداران این شهرستان تولید می شود. 

انصاری نبود مشتری و بازار فروش را مهمترین مشکل زنبورداران بیان کرد و گفت: صادر نشدن محصولات زنبورداران و وجود عسل تقلبی در بازار مهمترین مشکل زنبورداران این منطقه است. 

مدیرعامل اتحادیه زنبور داران گچساران با اشاره به اینکه زنبورداران یک بار در اواخر بهار برداشت عسل دارند، اضاله کرد: زنبورداران با آغاز فصل گرما کندوهای خود را به مناطق سردسیری کوچ می دهند و اوایل پاییز نیز برداشت دوم خود را انجام می دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.