یک متخصص تغذیه اعلام کرد که پنیر خامه‌ای برای قلب مضر است.

لورن منیکر، متخصص تغذیه و نویسنده چندین کتاب در زمینه تغذیه مناسب در مصاحبه‌ای با Eat This, Not That، از محصول مورد علاقه میلیون‌ها نفر می‌گوید که می‌تواند به سلامت آسیب برساند.

این متخصص تغذیه تصریح کرد که مصرف بیش از حد هر نوع پنیر می‌تواند منجر به مشکلات قلبی شود؛ بنابراین مهم است که بدانیم چه زمانی باید آن را متوقف کنیم.

منیکر بیان کرد: پنیر می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب باشد، اگر وعده‌های آن در اندازه مناسب باشد و همراه با سایر غذا‌های سالم مصرف شود.

در عین حال، به نظر این متخصص تغذیه، پنیر خامه‌ای مضر‌ترین نوع پنیر است؛ زیرا حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده است و به ویژه غنی از عناصر کمیاب مفید نیست.

به طور متوسط ​​دو قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای حاوی ۱۰ گرم چربی است که ۱۵ درصد نرمال روزانه بوده که از این میزان ۵.۹ درصد آن چربی اشباع است که ۳۰ درصد نرمال روزانه را تشکیل می‌دهد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۰ ۰۵ تير ۱۴۰۱
ولی به نظر من پنیر خامه ای از کره بهتره چون چربی اش تخمیر شده