طوقی گفت: در سطح ۱۸۵ هکتار از باغات میوه سیستان و بلوچستان چیکو کشت شده است.
او گفت: چیکو یکی از درختان میوه مناطق گرمسیری است که در شهرستانهای جنوب سیستان و بلوچستان به دلیل شرایط اقلیمی گرم و مرطوب بخوبی رشد میکند که هم مصرف خوراکی و هم دارویی دارد.
طوقی گفت: این محصول عمدتا در شهرستانهای چابهار، سرباز، کنارک و قصرقند کشت میشود.
او گفت: باغداران سیستان و بلوچستان تا مرداد به برداشت چیکو مشغول هستند.
او گفت: پیشبینی شده است امسال هزار تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.
او گفت: درخت چیکو در مقابل بادهای شدید مقاوم است و خشکسالی متوالی را بخوبی تحمل میکند و از نظر تحمل به میزان شوری خاک نیز مشابه درختان خرما است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت:میوه چیکو به دو شکل گرد و تخم مرغی است که در زمان نارس بسیار سفت و غیرقابل مصرف است و طعم شیرینی آن شبیه گلابی است، هم تازه خوری دارد و هم در تهیه شیرینی، سالاد و دسر د استفاده میشود.
به گفته طوقی: از بخشهای مختلف آن مثل گل ها، برگ ها، میوه نارس، پوست و بذر چیکو نیز به عنوان دارو استفاده میشود.