خیر الدین گفت: در قانون جهش تولید دانش بنیان به وزارت علوم اجازه داده شده تا پردیس و پارک های علم و فناوری را تاسیس کنند و تا الان ده مجوز پردیس داده شده است.
به گفته وی پارک های علم و فناوری اکثرا جوان بوده و زیرساخت لازم را ندارندو معتقدم که از ظرفیت سازمان های مختلف استفاده بهینه شودـ به نظر منباید یک تفاهم نامه دیگری در زمینه پارک های علم و فناوری به امضا برسد.
مدنی نماینده معاون اول رئیس جمهور در نهضت احیا گفت: با تبدیل کردن واحدهای نیمه تعطیل به شرکت های دانش بنیان احیا خواهند شد و دانش بنیان ها به تولید در کشور کمک می کنند. امروزه بیش از ۶٠٠ واحد در ایران با این روش احیا شده است.
به گفته وی در هفته گذشته دو واحد از طریق بورس تامین مالی انجام شده است و به طور کلی ۲٠ درصد از سرمایه گذاری ها توسط مردم انجام شده است.در خصوص پارک علم و فناوری احیا معاون اول رئیس جمهور دستورات لازم را ابلاغ کرده است. پارک های علم و فناوری باید به بنگاه ها پیوند داده شوند. ۱۵٠٠ میلیارد تومان به حساب صندوق کارافرینی امید واریز می شود.
زارعی مسئول جبهه دانش بنیان احیای واحدهای اقتصادی نیمه فعال و غیر فعال گفت:بخشی تحت عنوان احیا به پارک های علم و فناوری اضافه خواهد شد و در این طرح شرکت هایی که دچار مشکل شده به مسائل شان رسیدگی و به این شرکت ها کمک می شود.
به گفته وی استفاده از زیست بوم دانش بنیان برای حل مسائل مختلف اهمیت دارد و در زیست بوم تولید و تفکر دانش بنیان وجود دارد.