یک مطالعه جدید نشان داده است که قرار دادن وضعیت گوشی در حالت بی صدا، آثار روانی مخربی برای فرد به همراه دارد.

یک مطالعه هشدار داده است که فعال کردن «حالت بی‌صدا» گوشی‌های هوشمند به عنوان راهی برای کمک به مبارزه با اعتیاد به این گوشی‌ها ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد.

نویسندگان این مطالعه از پنسیلوانیا در ایالات متحده، دریافته اند که اعلان‌های بی‌صدا می‌تواند از نظر روان‌شناختی دردناک باشد و باعث می‌شود کاربران گوشی‌های هوشمند تلفن‌های خود را بیشتر چک کنند، نه کمتر، به ویژه برای افرادی که ترس از دست دادن چیزی را دارند و معتقدند که دوستانشان در غیاب آنها از گوشی خود بیشتر لذت می برند.

این مطالعه که در مجله "Computers in Human Behavior" منتشر شده است، پس از بررسی بیش از ۱۰۰ نفر در مورد استفاده از گوشی هوشمند و روشن یا خاموش بودن اعلان ها به نتایج خود رسید.

محققان داده‌های رفتاری ۱۳۸کاربر آمریکایی در گوشی های آیفون از هر دو جنس را با میانگین سنی ۳۶ سال جمع‌آوری کردند و به آن‌ها اجازه دادند تا تلفن‌های خود را با لرزش (حالت عادی)، بی‌صدا کردن بدون لرزش (فقط حالت صدا)، و بی‌صدا کردن استفاده کنند.

اکثر شرکت‌کنندگان فقط حالت لرزش را انتخاب کردند، ۴۲ درصد، پس از آن، ۳۶.۲ درصد از افراد حالت عادی را استفاده کردند، در حالی که ۱۳ درصد حالت فقط صدا و  ۸.۷ درصد از حالت بی‌صدا استفاده کردند.

محققان دریافتند کسانی که اعلان‌ها را کاملاً بی‌صدا می‌کردند (بدون لرزش یا سیگنال‌های صوتی)، بیشترین استفاده را از رسانه‌های اجتماعی داشتند و تلفن‌های خود را بیشتر چک می‌کردند.

این تیم مطالعه به این نتیجه رسید که خاموش کردن اعلان‌ها برای افرادی که «ترس از دست دادن» و «نیاز به تعلق داشتن» دارند، از نظر روان‌شناختی برای آن‌ها «غمگین‌تر» به نظر می‌رسد.

نتایج مطالعه جدید با نتایج مطالعه دیگری که ماه گذشته منتشر شد، در تضاد است، این مطالعه ها تأیید می کردند که غیرفعال کردن اعلان ها بهترین تاکتیک برای توقف استفاده از تلفن است.

منبع: وب سایت البیان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۸ ۱۰ تير ۱۴۰۱
رو ویبره بهتره