سیدفرزاد افضلی گفت : در سال ۷۳ سرانه مصرف ماهی در استان کرمانشاه ۲۵۰ کیلوگرم بود که با فعالیتهای آموزشی و ایجاد مجتمعهای پرورش ماهی در سال گذشته به ۱۰ کیلوگرم رسید.
به گفته مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با هدف ایجاد اشتغال و توسعه پایدار تولید ماهیان زینتی در استان به پنج میلیون قطعه رسیده است.
تولید زالوی طبی در استان افزایش یافته به منظور تکثیر و پرورش ماهی در سطح کمتر تکثیر جلبک اسپیرولینا در دستور کار قرار دارد.
مجموع تولیدات آبزیان استان ۲۱ هزار و ۱۰۵ تن است بازار تخصصی عرضه ماهی در شهر کرمانشاه جنب فروشگاه رفاه در بلوار طاقبستان راهاندازی شده و قرار بود رستوران طبخ غذاهای دریایی نیز در نزدیکی آن ایجاد شود که به دلیل نبود آشپز ماهر در این زمینه عملی نشده است.
در چند ماه آینده کارخانه تولید خوراک آبزیان با ظرفیت ۲۰ هزار تن در استان راهاندازی میشود اداره کل شیلات دخالتی در تعیین قیمت آبزیان ندارد و چنانچه سکوی صادرات آبزیان در استان راهاندازی شود به بازار این محصول کمک بسیاری میکند .