تحقیقات نشان می‌دهند رژیم غذایی غربی سرشار از گوشت قرمز و فرآوری شده، قند و دانه‌های تصفیه شده، با خطر بیشتر سرطان روده بزرگ مرتبط است.

محققان بیمارستان زنان بریگام بوستون، داده‌های بیش از ۱۳۴ هزار شرکت کننده در ایالات متحده را بررسی کردند. این تیم الگو‌های رژیم غذایی و همچنین DNA را از سویه‌های Escherichia coli که در بیش از ۱۰۰۰ تومور کولورکتال (سرطان روده بزرگ) یافت می‌شود، تجزیه و تحلیل کرد.

این تیم به دنبال سویه‌های باکتریایی حامل ژنتیک مجزا معروف به پلی کتید سنتاز (PKS) بود. PKS آنزیمی را رمزگذاری می‌کند که نشان داده شده است باعث ایجاد جهش در سلول‌های انسانی می‌شود. به طور کلی، این تیم دریافت که رژیم غذایی غربی با تومور‌های کولورکتال حاوی مقادیر زیادی از PKS+ E. coli مرتبط است، اما با تومور‌های حاوی مقدار کمی از PKS+ E. coli مرتبط نیست.

شوجی اوگینو، سرپرست تیم تحقیق گفت: این یافته‌ها از این فرضیه ما حمایت می‌کنند که رژیم‌های غذایی به سبک غربی از طریق تاثیر آن بر روی PKS+ E. coli، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می‌دهد.

او گفت: این اولین مطالعه در مورد ارتباط رژیم غذایی غربی با باکتری‌های بیماری زا خاص در سرطان است. سوال بعدی ما این است که کدام یک از رژیم‌های غذایی و سبک زندگی به سبک غربی مربوط به سرطان کولورکتال حاوی این گونه باکتریایی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.